Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 temmuz’da başlıyoruz. 10 gün galiba tam.

Muslera
Luyindama
Feghouli
Diagne (inşallah dönmez)
Babel (aldıysak)

Bu arkadaşlar geç katılır.

Türk milli takımına kimseyi göndermedik, yani yerli futbolcuların ekstra izini olmaz.

Varmı unuttuğum birileri? Onyekuru ve N’Diaye’yi saymıyorum. Bize katılırlarsa bile ağustosu bulur (N’Diaye geçen sene gibi).

Inşallah 2-3 yeni oyuncu götürebiliriz kampa ya.

ozornwafor acaba marcao'nun alternatifi olabilir mi
bir videosu var ama tam bilgi sahibi olacak kadar değil
emin değilim
12-13 mn euro marcao için teklif yaparlarsa kimse hayır diyemez
Ozorn bence imza atılır atılmaz pişmesi için kiralık yollanacak. Marcao da yeni sezon planlamasında kilit rollerden biri sanmıyorum ki hoca bıraksın. Kamp yemiş bir marcao'yu 1 sezon daha görmek iyi olacaktır. 12-13 de yetersiz bu futbol konjüktüründe çok yetersiz

Ozorn bence imza atılır atılmaz pişmesi için kiralık yollanacak. Marcao da yeni sezon planlamasında kilit rollerden biri sanmıyorum ki hoca bıraksın. Kamp yemiş bir marcao'yu 1 sezon daha görmek iyi olacaktır. 12-13 de yetersiz bu futbol konjüktüründe çok yetersiz
Aynen benim düşüncem de öyle ancak eğer FFP için gerekli olursa bence yönetimin aklının bir tarafında kalır her zaman

Hakikaten bir iş var şener babel bonservissiz her yerde bitti deniliyor onların bile Kap açıklaması gelmedi iyice içgillenmeye başladım..hadi bonservis olanlar için kaynak bekliyor olabiliriz de bunların hiçbir mantıklı açıklaması yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt