- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Mama Babeeeeeeee
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahah....
Hahahah....Ben birşey demedim...
![]()
Duyum değil de hissiyat... Bizimkiler İngiltere'ye bence forvet için değil de Çağlar için gitti gibi geliyor bana. Yedek stoper Çağlar olabilir bence. Kiralık olarak anlaşılabilirse.
zenci mi istiyorsunuz renkdaş , heyecanınızı anlıyorum.Heyecandan ayni mesaji 2 kere atmisim pardon
Forvetimiz olmayacak 2 gun sonra yine baska bolgeye kosturuyozDuyum değil de hissiyat... Bizimkiler İngiltere'ye bence forvet için değil de Çağlar için gitti gibi geliyor bana. Yedek stoper Çağlar olabilir bence. Kiralık olarak anlaşılabilirse.
Banega Söylediğim gibi ben duyumcu falan değilim. Sadece güncel haberlerden kendi mantığım doğrultusunda çıkarım yaptım. Muhakkak forvet için çalışmalar vardır.Forvetimiz olmayacak 2 gun sonra yine baska bolgeye kosturuyozBanega
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyum değil de hissiyat... Bizimkiler İngiltere'ye bence forvet için değil de Çağlar için gitti gibi geliyor bana. Yedek stoper Çağlar olabilir bence. Kiralık olarak anlaşılabilirse.
Ne var? Beğenemedin mi?
Ne var? Beğenemedin mi?![]()