- 27 Ocak 2010
- 59.351
- 30.949
- 3.523
Haziranda transfer ve Galatasaray beklentisi saçmaydı zaten son 10 gün doldururuz kazmatorları.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haziranda transfer ve Galatasaray beklentisi saçmaydı zaten son 10 gün doldururuz kazmatorları.

Su salak ergeni ciddiye alip alintilamayin
Modlar bana verdiginiz cezadan bekliyorum. Sonra hak edene hak ettigini yazinca ben cezalaniyorum, lutfen goreve.Su salak ergeni ciddiye alip alintilamayin
Modlar bana verdiginiz cezadan bekliyorum. Sonra hak edene hak ettigini yazinca ben cezalaniyorum, lutfen goreve.
evet hak edene hak ettiği gibi yazacaksakModlar bana verdiginiz cezadan bekliyorum. Sonra hak edene hak ettigini yazinca ben cezalaniyorum, lutfen goreve.
2 defa git gel yaptim, 10 Temmuzda temelli tasiniyorum, 10 Temmuza kadar buradayim Egemen kardesim, buralardaysan seninle bir goruselim.peruda hayat nasıl özgür kardeşim takma bunları
kışın havalar sıcak mı
GSC App
Modlar bana verdiginiz cezadan bekliyorum. Sonra hak edene hak ettigini yazinca ben cezalaniyorum, lutfen goreve.
2 defa git gel yaptim, 10 Temmuzda temelli tasiniyorum, 10 Temmuza kadar buradayim Egemen kardesim, buralardaysan seninle bir goruselim.
18 yasindakilere IQ testi yapilmadan alinmamasi gerekir foruma, ama sen ve senin gibiler bu foruma heyecan katiyorsunuz, o yuzden her yere lazimsiniz; moderasyonu da anliyorumevet hak edene hak ettiği gibi yazacaksak
senin de annene laf etmek gerek
Sen harbi harbi eğitilmezsin. Nuri misin Servet misin nesin bilmiyorum. Sana laf anlatırsam bundan sonra benden büyük şerefsiz ve haysiyetsiz yoktur. Like içinmiş. Kişi kendinden bilir işi derler. Şimdi def ol.Leventi zaten ciddiyr alan safin önde gidenidir
Ilk önce havalimani calisani cakti haydi eyvallah sonra izlanda ile macimiz var diye oraya yerlesti hava atti simdide yönetimden birimis gibi duyum paylasiyor layk icin...ama kizmamak gerekir günde 3 layk alirsa onla kendini tatmin ediyor mutlu oluyor
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi