Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi, ben duyumcu degilim; bilgi alirsam paylasiyorum. Hayatimda duyumculuk yapmadim ve kimseyi de takip etmedim duyumcu adi altinda.
Ikincisi DMden kimseye transferler oldu yazip burada olmadi yazmadim. Sadece Banega konusu cok duyuldugundan boyle bir fikir olustu ve basindan bazi isimler burayi takip ediyor diye kulliyen yalan yazdim. Fakat bunu yazarken de zaten gelme ihtimali cok dusuk idi Banega'nin ama ugrastigimiz dogruydu. Kaynagimla Banega konusmamizin ekran goruntulerini isteyen herkese atarim. Onun haricinden biten ve ilgilenilen isimlerin hicbirini daha fazla foruma yazmayacagim ve transfer forumunu takip etmeyecegim. Levent abinin de Nijeryali hakkinda kolpa yapip bana topu atmasi komik olmus. Iddia ettigi seyi kanitlamasini rica ederim.

Müfit Erkasap: “Banega hakkında bir çalışma var. Bir futbolcu ne kadar büyük futbolcu olursa olsun gideceği yere bakışı çok önemlidir. Banega, Galatasaray'ın ihtiyacı olan oyunculardan biri. Teknik direktöre uygun bir yapının oluşması lazım.” (Ajansspor)

Müfit Erkasap: Aboubakar, Galatasaray'ın istediği bir oyuncu. Fatih hoca onu istiyor. Diagne'nin satışı konusunda bir bilgim yok ama onun satılması bir olasılık.

Yav arkadaş adama niye saçma sapan hakaret edip duruyorsunuz beğenmiyorsan, inanıyorsan ses çıkartma hakarete ne gerek var. Modlarda biraz dikkatli olup herkese zamanında hakkettiği cezayı verirse fazla tartışmaya gerek kalmaz.

Ersun Yanal, 21 yaşındaki Ankaragücülü kaleci Altay Bayındır’ı transfer ettirip takımın as kalecisi yapmak istiyor. (BiP Spor) https://t.co/vZCDY3BrmN

iyi kaleci mi bu

Leventi zaten ciddiye alan safin önde gidenidir
Ilk önce havalimani calisani cikti haydi eyvallah sonra izlanda ile macimiz var diye oraya yerlesti hava atti simdide yönetimden birisiymis gibi duyum paylasiyor layk icin...ama kizmamak gerekir günde 3 layk alirsa onla kendini tatmin ediyor mutlu oluyor

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Leventi zaten ciddiyr alan safin önde gidenidir
Ilk önce havalimani calisani cakti haydi eyvallah sonra izlanda ile macimiz var diye oraya yerlesti hava atti simdide yönetimden birimis gibi duyum paylasiyor layk icin...ama kizmamak gerekir günde 3 layk alirsa onla kendini tatmin ediyor mutlu oluyor

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen harbi harbi eğitilmezsin. Nuri misin Servet misin nesin bilmiyorum. Sana laf anlatırsam bundan sonra benden büyük şerefsiz ve haysiyetsiz yoktur. Like içinmiş. Kişi kendinden bilir işi derler. Şimdi def ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt