Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 971
- 774
- 638
Yetkili kişilere bilgi veriliyor forumda paylaşılmıyor bizde olasılıklarla ilgili konuşuyoruz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suleymaniye'de takiliyor ha
Ugur Guzel'in mekani, RIP ustad...
Abi şöyle tarih vermeyin yeme icmeden kesiliyoruz safak sayar gibi bekliyoruzSabirli bir sekilde 11 temmuzu bekleyelim hayirlisiyla.
Sabirli bir sekilde 11 temmuzu bekleyelim hayirlisiyla.
Bildiğim tek şey hicbir şey bilmediğimdir renkdas.Sen bir şey biliyor gibisin renktaş.
Yav milleti tahrik edip sonra anama laf ettilerden magduriyet yaratmak nedir? Siyasal islam sentezi gibi. Guc elinde veya oyle gozukuyor diye millete ozgurce salca olup millet tasvip etmesem de durum geregi laf edince hemen magdur mu olacaksin? Suca tesvik var iste aleni adam suc isledi diye karsisindaki aklanmiyor ama forumdaki matematikte aklaniyor. İki kullanici arasindaki ozel mesajlari okuyabilen siradan uyeler var yonetim kadrosu olarak keske biraz da bunlarla ilgilenseniz. Siz de biliyorsaniz dilerseniz paylasirsiniz ve evet is yapmis olursunuz bu forumda su an bulunan cogu kisinin amaci onceden haberdar olabilmek, uzerine fikir paylasimi yapmak yok yapmak istemiyorsaniz yapani da kotu bir sey yapiyor gibi lanse etmeniz komik.Ünsal en çok kızdığım yöneticidir muhtemelen de çocuğun annesine laf edilmiş ve ne gariptirki kendilerine edilse ortalığı ayağa kaldıracak kişiler çocuğa bok atıyor.
Mevzu transfer haberi vermek mi? Mesela Luyindama'dan benim de haberim vardı ama buraya yazmadım, 2 gün önce bildiğim için başım göğe ermedi hani öyle olacağını sanıyorsanız.
Bu dakikadan sonra kişisel duyum vermeyi herkese yasaklıyorum, ikinci bir karara kadar da böyle olacak. Sürekli hakaret eden de transfer nöbetini, genel sohbet üzerinden takip eder.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama görmeyen vardır belki.
Çok iyi değil mi?![]()
![]()

![]()
Bonservisi 15.7m + 1.5m bonus
Ziyech ve Neres'i satmadan once yerine oyuncu aldilar, Frenkie de Jong'un yerini de bir kac ay once transferini bitirdikleri Razvan Marin ile doldurdular