Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetkili kişilere bilgi veriliyor forumda paylaşılmıyor bizde olasılıklarla ilgili konuşuyoruz :(

Sabirli bir sekilde 11 temmuzu bekleyelim hayirlisiyla.

Valentine'nın 19 da ki profili AMRL,ST olarak gösteriyor

Baştan gidik zaten boşa bakmaya gerek yok

Neden hiç genç yerli oyuncularla ismimiz geçmiyor bu transfer döneminde? İlk 11'de gönül rahatlığıyla oynar dediğimiz yerli oyuncu yok Galatasaray'da. Yunus Akgün, Atalay Babacan gibi genç takım oyuncularına da pek güvenemiyor hoca. Bu gözle görülür bir eksik Galatasaray'da.

Eger dogruysa kotu haber, alacagimiz sol kanat oyuncusunun alternatifi bir yerli oyuncu olacak

Ya tarafsız olarak şunu soriyim. Özgür Ayten i tanımıyorum ama Banega transferi için sırf gerçekleşmesi adına forumda başka bilgi Dm de baska bilgi verdiyse ben kendisine fiyat artmaması adına bir katkıda bulunmaya çalışmasina kendi adıma kulübüme katkı vermeye çalıştığı icin teşekkür ederim. Tabi eğer gerçekten basın mensupları burayı takip ediyorsa.

Ünsal en çok kızdığım yöneticidir muhtemelen de çocuğun annesine laf edilmiş ve ne gariptirki kendilerine edilse ortalığı ayağa kaldıracak kişiler çocuğa bok atıyor.

Mevzu transfer haberi vermek mi? Mesela Luyindama'dan benim de haberim vardı ama buraya yazmadım, 2 gün önce bildiğim için başım göğe ermedi hani öyle olacağını sanıyorsanız.

Bu dakikadan sonra kişisel duyum vermeyi herkese yasaklıyorum, ikinci bir karara kadar da böyle olacak. Sürekli hakaret eden de transfer nöbetini, genel sohbet üzerinden takip eder.
Yav milleti tahrik edip sonra anama laf ettilerden magduriyet yaratmak nedir? Siyasal islam sentezi gibi. Guc elinde veya oyle gozukuyor diye millete ozgurce salca olup millet tasvip etmesem de durum geregi laf edince hemen magdur mu olacaksin? Suca tesvik var iste aleni adam suc isledi diye karsisindaki aklanmiyor ama forumdaki matematikte aklaniyor. İki kullanici arasindaki ozel mesajlari okuyabilen siradan uyeler var yonetim kadrosu olarak keske biraz da bunlarla ilgilenseniz. Siz de biliyorsaniz dilerseniz paylasirsiniz ve evet is yapmis olursunuz bu forumda su an bulunan cogu kisinin amaci onceden haberdar olabilmek, uzerine fikir paylasimi yapmak yok yapmak istemiyorsaniz yapani da kotu bir sey yapiyor gibi lanse etmeniz komik.

D92HcVpXkAAOy_6

Bonservisi 15.7m + 1.5m bonus

Ziyech ve Neres'i satmadan once yerine oyuncu aldilar, Frenkie de Jong'un yerini de bir kac ay once transferini bitirdikleri Razvan Marin ile doldurdular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt