- 20 Ağustos 2017
- 23.619
- 16.066
- 1.838
Bildiğim tek şey hicbir şey bilmediğimdir renkdas.
Yoksa Socrates'i mi getiriyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim tek şey hicbir şey bilmediğimdir renkdas.
Ben aticam patchte duzeltmisler profiliniValentine'nın 19 da ki profili AMRL,ST olarak gösteriyor
Baştan gidik zaten boşa bakmaya gerek yok
Yav adamin gayet makul bir gerekcesi var. Bence senin iki kisi arasindaki mesaji gorebilmen daha buyuk sikinti. Neyse eve gecince bakacagim dedigim gibi ben oyle animsamiyorum cunku. Ayrica konuyu benim kisiligime tasimaya gerek yok cunku alakasiz beni kendinle karistirma vs derken herhangi bir yargiya varman icin bir done yok elinde varsa soyle ben de bileyim yani.Ben o konu hakkında ona laf yapmadım ki
Benim dediğim foruma Banega'ya külliyen yalan yazdı ama arka planda başka kişilere Banega yüzde 90 Gs'de yazmış tepkim ona
Sonra gelip hatta o savını destekler nitelike bir sürü mesaj attı akıllarımız la alay eder gibi
Para olunca iste istedigin oyuncuyu rahatlikla aliyorsun.marc overmars gibi td lazim
murat karasiz forum cekilmez yaw
kral bi adam
F.Terim kendi açıkladı eksi 3.7 başlıyoruz diye. Maicon'un kiralam parası düşüyor sanırım. Çünkü Terim açıklamıştı Luyindama'dan ötürü -3.7'den başlayacağımızı.Ali Naci Kucuk : "Diagne'nin satışı Galatasaray'ın transferde somut adımlar atmasını sağlayacak. Luyindama'nın bonservisi alındı ve eksi 5.5 milyon euro ile başlandı çünkü. Banega transferini ise Galatasaray şu anda ağırdan alıyor."
Yav adamin gayet makul bir gerekcesi var. Bence senin iki kisi arasindaki mesaji gorebilmen daha buyuk sikinti. Neyse eve gecince bakacagim dedigim gibi ben oyle animsamiyorum cunku. Ayrica konuyu benim kisiligime tasimaya gerek yok cunku alakasiz beni kendinle karistirma vs derken herhangi bir yargiya varman icin bir done yok elinde varsa soyle ben de bileyim yani.

Yav adamin gayet makul bir gerekcesi var. Bence senin iki kisi arasindaki mesaji gorebilmen daha buyuk sikinti. Neyse eve gecince bakacagim dedigim gibi ben oyle animsamiyorum cunku. Ayrica konuyu benim kisiligime tasimaya gerek yok cunku alakasiz beni kendinle karistirma vs derken herhangi bir yargiya varman icin bir done yok elinde varsa soyle ben de bileyim yani.
Ahahah olm kufur etsem ne olur sanki? Harbi kisi kendinden bilir isi oldu ama bu bak forumda 3-5 kisiye ozel mesaj atmisimdir onlar da Ozan, Mehmet, Erman ve Ozgur agabeydir hepsine de cok saygi duyarim oyle bir sey olamaz. Emrah'in dedigi gibi mi oldu senin bu mesajlari gormen yoksa baska bir sekilde mi ulastin aciklamak zorunda degilsin elbette ama bir acik varsa haberleri ve haberimiz olsun.Tamam korkma yaw pm lerde küfür ettiğin mesajları foruma taşımayacağım![]()
Ya tarafsız olarak şunu soriyim. Özgür Ayten i tanımıyorum ama Banega transferi için sırf gerçekleşmesi adına forumda başka bilgi Dm de baska bilgi verdiyse ben kendisine fiyat artmaması adına bir katkıda bulunmaya çalışmasina kendi adıma kulübüme katkı vermeye çalıştığı icin teşekkür ederim. Tabi eğer gerçekten basın mensupları burayı takip ediyorsa.
oyundaki gözlemınde bi ayarsızlık var bunun. az önce pozısyon alması kötu top kapması ıyıydı sımdı tam tersı kullandıüı ayağa değinmiyorum bile. iyi cıkarsa cidden gözlem basarısı olacak. gerçi gelince gönder 1 sene istanbulsporda oynasın@Aydın Aslan @Osman SEDEN
Valentine Ozornwafor son patch oyun baslangici Fm profili
Ekli dosyayı görüntüle 49522
Editore gore CA: 34, PA: 60
Sag ayakli olmasi komik, herif duz solak aslinda
Fm fikir veremiyor
Ahahah olm kufur etsem ne olur sanki? Harbi kisi kendinden bilir isi oldu ama bu bak forumda 3-5 kisiye ozel mesaj atmisimdir onlar da Ozan, Mehmet, Erman ve Ozgur agabeydir hepsine de cok saygi duyarim oyle bir sey olamaz. Emrah'in dedigi gibi mi oldu senin bu mesajlari gormen yoksa baska bir sekilde mi ulastin aciklamak zorunda degilsin elbette ama bir acik varsa haberleri ve haberimiz olsun.