Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil gidiyor Renkdashs

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Çipe
Şener Semih Ahmed Taşdemir
Yusuf Selçuk Aytaç Yunus
Adem Muriç

D9AlpzmXkAEUnd1.jpg

Yav milleti tahrik edip sonra anama laf ettilerden magduriyet yaratmak nedir? Siyasal islam sentezi gibi. Guc elinde veya oyle gozukuyor diye millete ozgurce salca olup millet tasvip etmesem de durum geregi laf edince hemen magdur mu olacaksin? Suca tesvik var iste aleni adam suc isledi diye karsisindaki aklanmiyor ama forumdaki matematikte aklaniyor. İki kullanici arasindaki ozel mesajlari okuyabilen siradan uyeler var yonetim kadrosu olarak keske biraz da bunlarla ilgilenseniz. Siz de biliyorsaniz dilerseniz paylasirsiniz ve evet is yapmis olursunuz bu forumda su an bulunan cogu kisinin amaci onceden haberdar olabilmek, uzerine fikir paylasimi yapmak yok yapmak istemiyorsaniz yapani da kotu bir sey yapiyor gibi lanse etmeniz komik.
Ne diyorsun yav? Bahsettiğin mevzular hakkında fikrim bile yok.

Onun dışında tek taraf hatalı diye bir içerik mi var o mesajda, ben mi göremiyorum? Kimin ne seviye değişim gösterdiğini farkedebiliyorum, kimse masum değil bu mevzularda.

Buradaki sorun normal şartlarda hata olan bir hareketin, çıkar uğruna hata olarak görülmüyor olması.

Evet, mevzu transfer haberi vermek ama gercekten

Yani biz gerceklesecek olasi bir transferi onceden ogrenmek, bu konuda kafa patlatmak, heyecanlanmak icin buradayiz

Yoksa hic foruma girmeyelim neticede KAP nasilsa geliyor yani

Mesela Luyindama duyumunu sen yazsan nobete senin adin konulsun derdik, senin pesini birakmazdik

Duyumculuk kadar onemli bir muessese yok nobet cercevesinde. Eger olay bir transferin olasi en erken zamanda ogrenilip nobeti tutulmasi degilse nedir?

Belki senin ya da x bir duyumcunun basi goge ermiyor ama nobetcilere yariyor, bu gecerli sebep degil midir
Konunun amacı kişisel duyum olsa bir ton haber kaynağı olan kişi var, onlara yazdırırdım bu vakte dek.

Girme amacınız buysa bundan sonra girmenize gerek yok, zira kesinlikle izin yok artık.

Muslera
? Marcao - Lyundama ?
? ?
Banega
Feghouli Onyekuru
?

Benim için şuan böyle maalesef. Banega gelse bile 5 adam daha lazım. Ligde bekler is yapar ama Sampiyonlar liginde başarı istiyorsak böyle olmalı. Soru işaretleri önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt