- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Nasil gidiyor Renkdashs
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valantayn ceyms ozovanfo geldi mi
Olmadı bi hakem transfer edip yolumuza bakarız
Olmadı bi hakem transfer edip yolumuza bakarız
Düdüğün olayım üfle beni hakem.Olmadı bi hakem transfer edip yolumuza bakarız
Çipe
Şener Semih Ahmed Taşdemir
Yusuf Selçuk Aytaç Yunus
Adem Muriç
![]()
Bu kadin buram buram 7/24 attention kokuyor
Çipe
Şener Semih Ahmed Taşdemir
Yusuf Selçuk Aytaç Yunus
Adem Muriç
![]()
Ne diyorsun yav? Bahsettiğin mevzular hakkında fikrim bile yok.Yav milleti tahrik edip sonra anama laf ettilerden magduriyet yaratmak nedir? Siyasal islam sentezi gibi. Guc elinde veya oyle gozukuyor diye millete ozgurce salca olup millet tasvip etmesem de durum geregi laf edince hemen magdur mu olacaksin? Suca tesvik var iste aleni adam suc isledi diye karsisindaki aklanmiyor ama forumdaki matematikte aklaniyor. İki kullanici arasindaki ozel mesajlari okuyabilen siradan uyeler var yonetim kadrosu olarak keske biraz da bunlarla ilgilenseniz. Siz de biliyorsaniz dilerseniz paylasirsiniz ve evet is yapmis olursunuz bu forumda su an bulunan cogu kisinin amaci onceden haberdar olabilmek, uzerine fikir paylasimi yapmak yok yapmak istemiyorsaniz yapani da kotu bir sey yapiyor gibi lanse etmeniz komik.
Konunun amacı kişisel duyum olsa bir ton haber kaynağı olan kişi var, onlara yazdırırdım bu vakte dek.Evet, mevzu transfer haberi vermek ama gercekten
Yani biz gerceklesecek olasi bir transferi onceden ogrenmek, bu konuda kafa patlatmak, heyecanlanmak icin buradayiz
Yoksa hic foruma girmeyelim neticede KAP nasilsa geliyor yani
Mesela Luyindama duyumunu sen yazsan nobete senin adin konulsun derdik, senin pesini birakmazdik
Duyumculuk kadar onemli bir muessese yok nobet cercevesinde. Eger olay bir transferin olasi en erken zamanda ogrenilip nobeti tutulmasi degilse nedir?
Belki senin ya da x bir duyumcunun basi goge ermiyor ama nobetcilere yariyor, bu gecerli sebep degil midir
Hay Ademinizi..Nevzat: Çarşambadan itibaren kaplar gelmeye başlar. Babel,Şener,Yusuf,Adem transferleri bitti.