Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Muriqi ve Aboubakar ikilisi gelir ve birlikte çift forvet oynatırsak ortaya acayip forvet ikilisi çıkabilirdi ...

1 sene kontrati kalmis, 1,5-2m biter gibi.

Valla Hakan alalım diye yazmadım hani iyi oyuncu gözüme inatla çarptı resmen.

Sen demeden önce sözleşmesini fark etmedim bile. Dediğin rakamlara biter. Süper ligde kalbur üstü takımlarda rahat oynar.

Ben biraz daha Guga'cıyım. Ha ama oyuncuyu izlediğimden değil videolardan gördüğüm kadarıyla oyun tarzı falan hoşuma gitti.

Brezilyalı olduğundan potansiyelde doğal olarak var. Guga'nın denenmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Mariano + 2-3 milyon verip almayı başarırsak asla zarar etmeyiz bence.

Valla Hakan alalım diye yazmadım hani iyi oyuncu gözüme inatla çarptı resmen.

Sen demeden önce sözleşmesini fark etmedim bile. Dediğin rakamlara biter. Süper ligde kalbur üstü takımlarda rahat oynar.

Ben biraz daha Guga'cıyım. Ha ama oyuncuyu izlediğimden değil videolardan gördüğüm kadarıyla oyun tarzı falan hoşuma gitti.

Brezilyalı olduğundan potansiyelde doğal olarak var. Guga'nın denenmesinde fayda var diye düşünüyorum.

Mariano + 2-3 milyon verip almayı başarırsak asla zarar etmeyiz bence.

1. Maehle
2. Guga
3. Manea

Yalnız Muriqi ve Aboubakar ikilisi gelir ve birlikte çift forvet oynatırsak ortaya acayip forvet ikilisi çıkabilirdi ...

belki teker teker 30 atmazlar ama karşılıklı asistleriy ile ikisi beraber 40-45 gole katkı yapabilirler bu ligde

bana 15'er gol 7-8 asist çok da afaki gelmiyor

Kasimpasanin aldigi forvet çok is yapar mame baba 2 sene sonra abdurrahim 10m bayilir kasimpasa mak 2m vermistir 3 forvet icin abuk subuk ademleri alacagina al bu adami mitroglunun 4 5 gomlek ustu

belki teker teker 30 atmazlar ama karşılıklı asistleriy ile ikisi beraber 40-45 gole katkı yapabilirler bu ligde

En son Grafite-Dzeko ikilisi karşılıklı baya atmıştı bizim misimovic ile.
a4365ec6e169755b736cdb6ef170afcc.jpg

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Kasımpaşa'nın aldığı forvet gerçekten ilginç bir oyuncu o boy ve yaşına rağmen acayip hızlanabiliyor.

Her türlü Türkiye'de iş yapar. Sakatlık falan olmazsa minimum 10 gol rahat atar.

KAsımpaşa'nın aldığı forvet gerçekten ilginç bir oyuncu o boy ve yaşına rağmen acayip hızlanabiliyor.

Her türlü Türkiye'de iş yapar. Sakatlık falan olmazsa minimum 10 gol rahat atar.

Arada çöp de alıyorlar. Ornek koita denen cakma futbolcu

İşin güzel yanı Fatih Terim'in istediği o hareketli mücadeleci forvet tanımına uyuyor ikisi de Muriqi "pivot" forvet olarak Aboubakar da "fırsatçı golcü" tanımına uyan ama işin önemlisi Fatih Terim 'in istediği tarzda oyuncular olmaları

Bence de çok çılgın atardı bu ikili bir arada oynasa ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt