Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.816
- 23.365
- 3.723
Slm,
Banega
Nakamba
Wamangituka
Guzmán
Geldiler mı ?
Hyr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slm,
Banega
Nakamba
Wamangituka
Guzmán
Geldiler mı ?
1 sene kontrati kalmis, 1,5-2m biter gibi.
Valla Hakan alalım diye yazmadım hani iyi oyuncu gözüme inatla çarptı resmen.
Sen demeden önce sözleşmesini fark etmedim bile. Dediğin rakamlara biter. Süper ligde kalbur üstü takımlarda rahat oynar.
Ben biraz daha Guga'cıyım. Ha ama oyuncuyu izlediğimden değil videolardan gördüğüm kadarıyla oyun tarzı falan hoşuma gitti.
Brezilyalı olduğundan potansiyelde doğal olarak var. Guga'nın denenmesinde fayda var diye düşünüyorum.
Mariano + 2-3 milyon verip almayı başarırsak asla zarar etmeyiz bence.
Yalnız Muriqi ve Aboubakar ikilisi gelir ve birlikte çift forvet oynatırsak ortaya acayip forvet ikilisi çıkabilirdi ...
Alper Potuk iş yapar mı
1. Maehle
2. Guga
3. Manea
Alper Potuk iş yapar mı
%100 katılıyorum ve listeye bir oyuncu daha ekliyorum.
1. Maehle
2. Atal
3. Guga
4. Manea
En son Grafite-Dzeko ikilisi karşılıklı baya atmıştı bizim misimovic ile.belki teker teker 30 atmazlar ama karşılıklı asistleriy ile ikisi beraber 40-45 gole katkı yapabilirler bu ligde
bana 15'er gol 7-8 asist çok da afaki gelmiyor
Internet Cafe çalıştırabilir bence tipi uygun.Alper Potuk iş yapar mı
KAsımpaşa'nın aldığı forvet gerçekten ilginç bir oyuncu o boy ve yaşına rağmen acayip hızlanabiliyor.
Her türlü Türkiye'de iş yapar. Sakatlık falan olmazsa minimum 10 gol rahat atar.
Tam yerine gitmiş ahhaaahaha. Irkçı bir topçu Gourcuff milli takımda arap kökenli ve siyahı oyunculara biz ve onlar diye filan hitap edermiş.
İşin güzel yanı Fatih Terim'in istediği o hareketli mücadeleci forvet tanımına uyuyor ikisi de Muriqi "pivot" forvet olarak Aboubakar da "fırsatçı golcü" tanımına uyan ama işin önemlisi Fatih Terim 'in istediği tarzda oyuncular olmalarıbelki teker teker 30 atmazlar ama karşılıklı asistleriy ile ikisi beraber 40-45 gole katkı yapabilirler bu ligde
bana 15'er gol 7-8 asist çok da afaki gelmiyor