Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Gidip cafeye verirsin alparslan tipli caylara 20 kagit almayin batsinlarmis aç mi kalalim
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidip cafeye verirsin alparslan tipli caylara 20 kagit almayin batsinlarmis aç mi kalalim
Ossuruk haber iste gül geç rengoKimin Özeli Bu?
Siz mi yaptiniz görüsmeyi?
Gelen geçen kafasina göre biseyler yazmaya basladi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ben cafeye falan gitmem kaçak çay içerim halde ucuz bayağı caykur her sene zarar ediyor bu zamlar ondanGidip cafeye verirsin alparslan tipli caylara 20 kagit almayin batsinlarmis aç mi kalalim
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
--- Banega ------------------------------------------- Feghouli/YB10
--------------------------- Nakamba -----------------------------------
DIŞ HABER - Roma Teknik Direktörü Fonseca, raporunu hazırladı ve bu hafta yönetimle görüşerek Sırp futbolcu için Fenerbahçe ve Inter'den gelen tekliflerin reddedilmesini isteyecek. (Sky Italia)
Bu kadroyu yap seneye yabancı sayısı 1'e düşer.
Max Kruse için de Roma devreye girmiş diye bir şey okudum. Ersun Beyin kalbine dikkat etmeleri gerek.DIŞ HABER - Roma Teknik Direktörü Fonseca, raporunu hazırladı ve bu hafta yönetimle görüşerek Sırp futbolcu için Fenerbahçe ve Inter'den gelen tekliflerin reddedilmesini isteyecek. (Sky Italia)
Hatirlayamadim da cok ta buyutulecek meseleler degil kanimca,iyi oynayan futbolcu sahada sortunu indirse mazur görülürken kotu oynayan dunya efendisi de olsa her daim elestirilir,misal guncel bir ornek verelim max kruse masturbasyon videosu,kumar ve alkol duskunlugune ragmen fenerbahceliler ölüyor bize gelsin diye ,burada da cok kisi istiyordur. Onemli olan oyuncunun oyunu,hos hemen her sektorde ayni konu diyebilirizbursada rest çeken buydu , tsde sahadan çıkan şendi.