Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika Ligi'nde öyle acayip rakamlar yok. Nakambayi alabiliriz.

Wesleyin 25e gitmesi, Brüggenin kolay kolay iyi teklif gelmedigi an oyuncu satmaz anlamina geliyor olabilir.

20 milyon biraz ucuk gibi, ama 15 den asyaya zor birakirlar bence. Hele PL den gercekten teklif varsa.

nakamba icin min ~15-20 ödeyenler olur

Tamamen hissiyat Fernando, Mariano, Belhanda ve sürpriz bir şekilde Feghouli'yi (müthiş bir bedelle) satacagiz bence.
Basında geçen hiçbir habere de itibar etmiyorum.
Bu basının Marcao'dan Luyindama'dan ve Onyekuru'dan neredeyse Florya'da idmana çıktıktan sonra haberi oldu çünkü.

Ulan alt yapıdan ilk çıktığı 09/10 sezonunda hayrandım bu çocuğa kupa da 3-4 tane atmıştı bir de ligin son maçında gol atmıştı onu hatırlıyorum daha yaşı 18-19 filan genç Emre diyorduk kendisine hele ki 11/12 sezonunda iyice gönlümde yer edinmişti 12/13 sezonunda da iş yaptı 14/15 sezonunda ki şampiyonlukta da payı vardı

Ama Arda denilen "ADAM" bunu da bozdu Arda'nın peşinden İspanya'ya gittiği gibi Galatasaray hakkında atıp tutmaya başladı Fatih Terim kolay kolay Florya'nın kapısından içeri adım attırmaz bu saatten sonra Arda 'ya da Emre'ye de

Bu 25e gidiyor işte düşünün. Ligdeki en iyi adamdı bir de santrafor üstüne.
Wesley'i 2016 sadece 1 milyona aldilar

Standard 2 yil once Djenepo'yi 50 bin euro'ya aldi, simdi de 16 milyona Southampton'a sattilar

Genk Ndidi'yi Nijerya'dan 180 bin euro'ya aldi, 17 milyona Leicester City'e satti

Adamlarin scoutlari cok iyi calisiyor

Nakamba 20 falan etmez, veren olabilir ama o kadar etmez.

Wesley'i bile hala 20 kağıt üstüne gönderemediler.

Normal kulüpler max. 10 milyon euro falan verirler.

Fakat İngiltere'de lige yeni çıkan ve alt sıra takımları 15 falan verebilir.

Onların dışında çok zor,bir kulübün Nakamba'ya milyon euro üstü para vermesi.

Tamamen hissiyat Fernando, Mariano, Belhanda ve sürpriz bir şekilde Feghouli'yi (müthiş bir bedelle) satacagiz bence.
Basında geçen hiçbir habere de itibar etmiyorum.
Bu basının Marcao'dan Luyindama'dan ve Onyekuru'dan neredeyse Florya'da idmana çıktıktan sonra haberi oldu çünkü.
Fernando&Nagatomo ve Mariano üçlüsünü satmamız gerekiyor en azından 2 tanesinin satılması şart 32-33 yaşında adamları takımın en çok efor sarf etmesi gereken en çok mücadele etmesi gereken ön libero ve beklere koyarsak inanılmaz bir tempo sıkıntısı çeker bu senekinden bile daha durağan bir oyun bizi bekler yine Feghouli mucize yaratsın da gol atalım diye bekleriz

Ne kadar kaliteli hücumcular alırsak alalım ön libero ve beklere Nakamba&Linnes gibi adamları yerleştiremezsek takım ne tempo yapabilir ne da baskı kurabilir

Wesley'i 2016 sadece 1 milyona aldilar

Standard 2 yil once Djenepo'yi 50 bin euro'ya aldi, simdi de 16 milyona Southampton'a sattilar

Genk Ndidi'yi Nijerya'dan 180 bin euro'ya aldi, 17 milyona Leicester City'e satti

Adamlarin scoutlari cok iyi calisiyor
Belçika ligindeki nerdeyse bütün takımların kanat oyuncuları acayip hızlı ve genç. Keşke oradan 1-2 adam alabilsek benim özellikle istediğim isim ise Brugge de oynayan Diatta

Krépin Diatta - Oyuncu profili 18/19

Nakamba gecen sezon ligde fazla oynamamis, 8-9 milyona alinir ama FFP varken degmez, Marcao gibi 4-5 milyona scout transferi yapmaliyiz

Mr Olympia Phil Heat aslan fotoğrafı paylaşmış.Hayırlı olsun arkadaşlar.
C1FECFEC-2EBA-40F2-A312-BCF15E619AE8.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt