Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden buna ne oldu yaw? bosda kaldi heralde
Ulan alt yapıdan ilk çıktığı 09/10 sezonunda hayrandım bu çocuğa kupa da 3-4 tane atmıştı bir de ligin son maçında gol atmıştı onu hatırlıyorum daha yaşı 18-19 filan genç Emre diyorduk kendisine hele ki 11/12 sezonunda iyice gönlümde yer edinmişti 12/13 sezonunda da iş yaptı 14/15 sezonunda ki şampiyonlukta da payı vardı
Wesley'i 2016 sadece 1 milyona aldilarBu 25e gidiyor işte düşünün. Ligdeki en iyi adamdı bir de santrafor üstüne.
Nakamba 20 falan etmez, veren olabilir ama o kadar etmez.
Wesley'i bile hala 20 kağıt üstüne gönderemediler.
Boş verin Banega'yı filan Babel'e imza attıralım Diagne'yi satıp Aboubakar'ı alıp Nakamba'ya kiralık + zorunlu satın alma opsiyonu uygulayalım yolumuza bakalım
Fernando&Nagatomo ve Mariano üçlüsünü satmamız gerekiyor en azından 2 tanesinin satılması şart 32-33 yaşında adamları takımın en çok efor sarf etmesi gereken en çok mücadele etmesi gereken ön libero ve beklere koyarsak inanılmaz bir tempo sıkıntısı çeker bu senekinden bile daha durağan bir oyun bizi bekler yine Feghouli mucize yaratsın da gol atalım diye beklerizTamamen hissiyat Fernando, Mariano, Belhanda ve sürpriz bir şekilde Feghouli'yi (müthiş bir bedelle) satacagiz bence.
Basında geçen hiçbir habere de itibar etmiyorum.
Bu basının Marcao'dan Luyindama'dan ve Onyekuru'dan neredeyse Florya'da idmana çıktıktan sonra haberi oldu çünkü.
Belçika ligindeki nerdeyse bütün takımların kanat oyuncuları acayip hızlı ve genç. Keşke oradan 1-2 adam alabilsek benim özellikle istediğim isim ise Brugge de oynayan DiattaWesley'i 2016 sadece 1 milyona aldilar
Standard 2 yil once Djenepo'yi 50 bin euro'ya aldi, simdi de 16 milyona Southampton'a sattilar
Genk Ndidi'yi Nijerya'dan 180 bin euro'ya aldi, 17 milyona Leicester City'e satti
Adamlarin scoutlari cok iyi calisiyor
Krepin 15m oldu şuanBelçika ligindeki nerdeyse bütün takımların kanat oyuncuları acayip hızlı ve genç. Keşke oradan 1-2 adam alabilsek benim özellikle istediğim isim ise Brugge de oynayan Diatta
Krépin Diatta - Oyuncu profili 18/19
(Globo Esporte): "Beşiktaş, Sivasspor'da kiralık oynayan ve sözleşmesi biten Douglas için harekete geçti. Brezilyalı futbolcu Türkiye'ye uyum sağladığı için burada kalmak istiyor. Başka teklifler da var ama en yüksek ihtimal Beşiktaş."
Beşiktaş'tan Douglas harekatı! Türkiye'de kalmak istiyor https://t.co/3wcdKumtOySenegal ile afrika kupasinin ilk macinda guzel bir gol atti, bu Diatta'ya da ilgi cokturBelçika ligindeki nerdeyse bütün takımların kanat oyuncuları acayip hızlı ve genç. Keşke oradan 1-2 adam alabilsek benim özellikle istediğim isim ise Brugge de oynayan Diatta
Krépin Diatta - Oyuncu profili 18/19