Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley'i 2016 sadece 1 milyona aldilar

Standard 2 yil once Djenepo'yi 50 bin euro'ya aldi, simdi de 16 milyona Southampton'a sattilar

Genk Ndidi'yi Nijerya'dan 180 bin euro'ya aldi, 17 milyona Leicester City'e satti

Adamlarin scoutlari cok iyi calisiyor
Adamların hem scoutları çalışıyor hem de ligleri takip ediliyor. Ayrıca Belçika ligini alt seviye kabul etsek bile o lig futbol oynamaya yani parlamaya müsait bi lig bu da ayrı bi gerçek

Banega'yı ben de çok istiyorum ama sadece o kurtarmaz. Kesinlikle Fernando'nun yerine de adam almak gerekir.

‘Boş kağıda imza atarım’ diyen Adem Büyük, Galatasaray kulübünden haber bekliyor. (Habertürk)

Benim 6 numara pozisyonu icin onerim Soumare'ydi ama artik gecti. 15den asagi satmazlar, Thiago Mendes buyuk ihtimal gidecegi icin Galtier gelecek sezon onu ilk 11'e monte edecektir, PL'den ilgilenen takimlar da var, buyuk potansiyel

Ozornwafor'dan sonra Dion Lopy ve Amadou Sagna'yi al, ikiside iyi bir u20 dunya kupasi gecirdiler, belcika liginden bir takima kiralik yolla 2 yil oynasinlar, bunu bizim ligimizde hic bir takim yapmiyor nedense... afrika'dan alacagin oyuncunun bonservisi 200-300 bin euro falan tutar, tutarsa iyi paraya satarsin, tutmazsa bir sey kaybetmezsin, bizimkiler bayiliyor son kontratini yapmak isteyen oyuncularin pesinde kosmaya

Adamların hem scoutları çalışıyor hem de ligleri takip ediliyor. Ayrıca Belçika ligini alt seviye kabul etsek bile o lig futbol oynamaya yani parlamaya müsait bi lig bu da ayrı bi gerçek

Aynen öyle. Biz bu oyuncularin altina servet de doksek gelmezler. Bizim ligin acaip bir negatif enerjisi var.

49612

Çağlar gelir diye umut eden romantik renktaşlarıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt