Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
ozgur aytenle az once konustum
cok sinirliydi bir daha gelmeyecekmis foruma
ama agzından bir iki tane duyum alabildim

Üfle gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozgur aytenle az once konustum
cok sinirliydi bir daha gelmeyecekmis foruma
ama agzından bir iki tane duyum alabildim
...Transfer düskünü arkadaslar
Birseyler mi ögrenmek istiyorsunuz,kulup resmi aciklama yaptiginda transfer edilen oyuncular hakkinda Galatasaray.org dan gerekli bilgileri alabilirsiniz
yonetim izin verirse seve seve paylasırım![]()
Üfle gelsin
benhuna da ozel bir mesaj gonderdi
Raporladım umarım ceza alırsın.
Dünden beri yeter yahu.Ben utandım senin adına.
Dünden beri yeter yahu.Ben utandım senin adına.
Haldun diagne için 14 verseler gs hemen verecek diyor. Bu yamuk dişli kadın galatasarayın istediği oyuncularının piyasasını yükseltmeye çalışıyor. Acaba 10 milyon euroyı 10 tl mi sanıyor bu gevşekler. Birçok yorumcu Galatasaray transferlerine algı yapıyorlar. Sonrada yabancı basında türkiyede bu fiyatlar konuşuluyo diye haber yapılıyor. Açıkçası ozan'ın serbest kalma maddesini ortaya çıkaran da uğurdu aspor kadar galatasaray zarar veren bi kanal yok.
Fiyat yükselmesin diye böyle bişeyin olacağını sanmıyorumYa herşeyi anladımda bizim yönetimde rahat durmuyor ki. Aman gizli olsun diyorlar. Albayrak dün Meksika filan kaçırdı işte ağzından. Her neyse eğer fiyat yukselecekse ben şahsen duyum istemiyorum. Yeterki düzgün futbolcular alınsın umrumda değil duyum. Ama bu dün geceden beri süren ilginç olayların sebebini öğrenmek istiyorum şahsen. İnşallah nöbet sonunda açıklanır
İlginç şeyler oluyorFiyat yükselmesin diye böyle bişeyin olacağını sanmıyorum