Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur aytenle az once konustum
cok sinirliydi bir daha gelmeyecekmis foruma
ama agzından bir iki tane duyum alabildim

9793.jpg

Üfle gelsin

Kadın doğru konuşmuş. Alınacak oyuncular bir elin parmağını geçmiyor. Hele yerliyse durum daha da fena. Gerçi Vedat yerli değil ama durum böyle maalesef. Suni bir piyasa yaratılıyor bu oyuncular için. Sen de akıllı olup yurt dışından oyuncu bakacaksın. Bu adamlardan oyuncu olmayacaksın. O zaman 10 milyon isteyenler bakalım 2 milyondan fazla istiyor mu?

Ya herşeyi anladımda bizim yönetimde rahat durmuyor ki. Aman gizli olsun diyorlar. Albayrak dün Meksika filan kaçırdı işte ağzından. Her neyse eğer fiyat yukselecekse ben şahsen duyum istemiyorum. Yeterki düzgün futbolcular alınsın umrumda değil duyum. Ama bu dün geceden beri süren ilginç olayların sebebini öğrenmek istiyorum şahsen. İnşallah nöbet sonunda açıklanır

Haldun diagne için 14 verseler gs hemen verecek diyor. Bu yamuk dişli kadın galatasarayın istediği oyuncularının piyasasını yükseltmeye çalışıyor. Acaba 10 milyon euroyı 10 tl mi sanıyor bu gevşekler. Birçok yorumcu Galatasaray transferlerine algı yapıyorlar. Sonrada yabancı basında türkiyede bu fiyatlar konuşuluyo diye haber yapılıyor. Açıkçası ozan'ın serbest kalma maddesini ortaya çıkaran da uğurdu aspor kadar galatasaray zarar veren bi kanal yok.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya herşeyi anladımda bizim yönetimde rahat durmuyor ki. Aman gizli olsun diyorlar. Albayrak dün Meksika filan kaçırdı işte ağzından. Her neyse eğer fiyat yukselecekse ben şahsen duyum istemiyorum. Yeterki düzgün futbolcular alınsın umrumda değil duyum. Ama bu dün geceden beri süren ilginç olayların sebebini öğrenmek istiyorum şahsen. İnşallah nöbet sonunda açıklanır
Fiyat yükselmesin diye böyle bişeyin olacağını sanmıyorum

Forum garip bir hal almaya başladı. Daha önce ''Adamına göre muamele'' nin bu denli bokunun çıktığı, moderasyonun bilerek pasif kaldığı bir dönem hatırlamıyorum. Aptalca yapılan sözümona espriler cabası...Gidişat iyi değil @Keramettin TANRIVERDİ

Ama hakkaten böyle bir strateji varsa saygı duyarız razı oluruz ..aslolan galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt