Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sener
Muriqi
Mevlut
Yusuf Erdogan
Adem Buyuk

tumblr_nv2xstFBjk1srzv2zo1_250.gif

Yigit kardesimize katılıyorum.

Mevlüt Muriç'ten mantıklı olur.En azından yerli olacağı kesin ve Muriç gibi 1 sezon parlamış biri değil

Bu transfer dönemi bence başlamadan bitti yusuf mevlut adem daha rezil söyleti hiç bir transfer dönemi görmedim fatih hoca hakliymis ben simdiden hazirlandim kapinin onune bir çop poseti koydum

Bu yönetimin gerçekten vizyonu yok gibi birsey bunlari fatih hoca istiyorsa paralarini cebinden versin

Mevlüt Muriç'ten mantıklı olur.En azından yerli olacağı kesin ve Muriç gibi 1 sezon parlamış biri değil

Hocam biri 32 biri 24 yasinda. Birini satarsin belki öbürü sana safi zarar. Mevlüt 1.5 milyon eurodan asagi falan oynamaz

——-muriqi——-mevlüt
-Adem————————yusuf

——fernando——belhanda

Muhteşem

Ozaman

Class forvet
Mevlut
Adem

mi olur

Yada

Class forvet
Muriqi
Mevlut mu

Ne yapacağımız belli değil.Milyon tane adamın ismi çıkıyor.Topçular kafalarına göre formayla foto çektiriyor vs.2 yabancı+Mevlüt de olabilir

Hocam biri 32 biri 24 yasinda. Birini satarsin belki öbürü sana safi zarar. Mevlüt 1.5 milyon eurodan asagi falan oynamaz

Muriç yabancı Mevlüt yerli ama.En önemli farkları bu.Yabancı alacaksak kontenjanı niye Muriç için harcıyoruz ki?

Ne yapacağımız belli değil.Milyon tane adamın ismi çıkıyor.Topçular kafalarına göre formayla foto çektiriyor vs.2 yabancı+Mevlüt de olabilir

Muriç yabancı Mevlüt yerli ama.En önemli farkları bu.Yabancı alacaksak kontenjanı niye Muriç için harcıyoruz ki?

Bence muriq burda is yapar. Tabi bu ben fikrim.

Adem kadar katkı verecek altyapıda bir oyuncu yok mu Galatasaray’da????? Bu ne aptalca bir transfer politikasıdır ya.

——-muriqi——-mevlüt
-Adem————————yusuf

——fernando——belhanda

Muhteşem

————Adem Büyük — Umut Bulut—————
-Arda Turan——Emre Çolak——Yasin Öztekin-
—————— Jem Paul Karacan——————

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt