Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Ekli dosyayı görüntüle 49627

Mevlüt dediğine göre Uğur Uçar hayırlı olsun

Ya tutarsa transferi böyle yapılmaz istanbulspordan zeki çelik ve duhanı alırsın veya altınordudan çağları veya eskişehirden dorukhanı veya Leverkusenden güveni feleğin çemberinden geçmiş yusufla adem mi ya tutarsa transferi olacak..
Kısmen katılırım, mesela Dorukhan bence de alınmalıydı geçen yıl (İlgili başlığa bakarsan, bugün transferi sözkonusu futbolcuları çöp diye niteleyenlerin tamamının, o zaman da Dorukhan için aynı şeyleri dediklerini görürsün). Katılmadığım noktalar;

1. Bu adamlara bonservis ödenmiyor; bonservissiz, daha iyi, somut futbolcu önerileriniz olmalı bu durumda (İçi boş alt yapı, alt ligler, beleş gurbetçiler gibi söylemler konu dışıdır),

2. Mesela Zeki' yi geçen yıl, Fransa' ya gittiği bonservis bedeli olan 2,5-3 milyon Euroya transfer etmiş olsak, burada kaç kişi memnuniyetini belirtirdi sence ki hele son izlediğim Milli maçın en kötülerinden biriydi. Bizim ligde bek oynamanın zorluğunu da hesaba katmak lazım; olası birkaç kötü maçından sonra, ciddi ciddi kimin komisyon götürdüğü tartışılırdı buralarda...

Adem yerine Mevlüt' ün daha iyi tercih olacağı kanaatindeyim; bayıldığımdan değil ama yerli bir forvet lazım ve DAHA İYİSİ YOK İŞTE!..

Screenshot_20190502-012137_Chrome.webp

Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."

Albayrak: Ben Yedderi ver
Sevilla: olmaz
Albayrak: ozaman Promesi ver
Sevilla: olmaz
Albayrak: ya bari Banegayi verin

Demis olabilirmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Muslera
Feghouli
Belhanda
Mariano
Nagatomo
Fernando
Diagne

Bu adamların hepsi satılmalı bence. (İçlerinde çok sevdiğimiz ve müthiş katkı veren oyuncularımız olmasına rağmen)
Yıllık maaş tavan ücreti belirlenmeli Max 2 m EUR mesela.
Luyindama, Marcao, Linnes ve Onyekuru örneğin oldukça katkı veren ve maaş skalası çok uygun oyuncular.

Kulüp şu anda ivmeyi aldı, 3 büyükler içinde kâr açıklayan tek kulüp. BJK'nin düştüğü hataya düşmemeli. 3-4 milyon Euro maaşları 30+ yaş oyunculara baglamamali.

30+ topculara 4er milyon euro maaşları verip bir sene şampiyon olamazsan menemeni koyacak tabak dahi bulamazsın çünkü.
Bu mantıkla Fatih hocayı da yollayalım kaç yaşında 3 m euro alıyo sonuçta.

Fatih hocanın inancı, hırsı, azmi, sıkıntılı durumlarda olayları iyi kontrol etme durumu olmasa bu şampiyonlukların çoğunu görmezdik. Adam duruyor duruyor bir laf ediyor, ortalık toz duman oluyor ama şampiyon Galatasaray oluyor.

Amrabatı alırken ne dedi acaba

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt