Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmander - Baros
Drogba - Burak
Mitroglu ve Diagne
Mevlüt ve Vedat
...

Bu Tandemi yaparsak büyük bir Rezalet olur. Gitt Gide kötüleşiyor Santrafor hattımız.

A Spor’dan Emre Kaplan’ın haberine göre Adem Büyük, Galatasaray ile pazartesi günü sözleşme imzalayacak.

Canım yerliye ne gerek var? 35 tane yabancı futbolcumuz olsun, iyi olan oynasın işte!. Çok vizyonistim hea?..

Kısmen katılırım, mesela Dorukhan bence de alınmalıydı geçen yıl (İlgili başlığa bakarsan, bugün transferi sözkonusu futbolcuları çöp diye niteleyenlerin tamamının, o zaman da Dorukhan için aynı şeyleri dediklerini görürsün). Katılmadığım noktalar;

1. Bu adamlara bonservis ödenmiyor; bonservissiz, daha iyi, somut futbolcu önerileriniz olmalı bu durumda (İçi boş alt yapı, alt ligler, beleş gurbetçiler gibi söylemler konu dışıdır),

2. Mesela Zeki' yi geçen yıl, Fransa' ya gittiği bonservis bedeli olan 2,5-3 milyon Euroya transfer etmiş olsak, burada kaç kişi memnuniyetini belirtirdi sence ki hele son izlediğim Milli maçın en kötülerinden biriydi. Bizim ligde bek oynamanın zorluğunu da hesaba katmak lazım; olası birkaç kötü maçından sonra, ciddi ciddi kimin komisyon götürdüğü tartışılırdı buralarda...

Adem yerine Mevlüt' ün daha iyi tercih olacağı kanaatindeyim; bayıldığımdan değil ama yerli bir forvet lazım ve DAHA İYİSİ YOK İŞTE!..

Aradaki en büyük fark YAŞ sen en önemli konuyu es geçmişsin bir kere..Turşusu çıkmış adamlarla olmaz bu iş.. Trabzon nasıl bedava gençleri topluyor şansını böyle denersin..
2.si senin mantığınla ömer bayram ahmet çalık muğdat alındı hangisinden memnunsun?

Yusuf adem geleceğine yunus - ali yavuz oynasın bu heriflerden daha az katkı verme ihtimalleri yok..

Eee?. Sadede gel, kimi isterdin yerli forvet olarak?
Genç adamlara yönelmemiz lazım bak Beşiktaş'a 150 bin Euro ya aldılar Güven i 20 maçta 8 gol 4 assist yaptı. Bak Dorukhana onuda 150 bin Euro ya aldılar.
Sıfır risk maaş düşük 150 bin Euro çöpe gitse ne gitmese ne. Topu topu Belhanda nin iki maç parası

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

bizim marcao abdürrahim albayrak gibi göbek baglarkan ozan tufan spor salonunda calisip baklava yapmis

takdir ettim, adam bu sene gercekten istiyor demek ki

Sizin gibi benim gibi transfer ekibi gibi hoca gibi herkes biliyor yurt içindeki yerlilerin tırt oğlu tırt ( birkaç tanesi hariç) olduğunu. Ben de istemiyorum. Ama ne yazık ki el mecbur. Yurt dışındaki yerliler gelmez gelse bile yabancı düzeyinde para ister. Bu takıma yerli forvet lazım, yerli kanat lazım orta saha lazım yerli savunma lazım. Yunusu Celili diğerlerini gördük, fiziksel olarak büyük bi sıçrama yapmadıkları sürece rotasyonun parçası olamazlar

bu transfer dönemi de lesh gececek, bundan adim gibi eminim. aha buraya yazdim, transfer dönemi bitince hatirlatacagim ve düsündügüm gibi cikarsa yönetim ve ft'yi yerden yere vuracagim, bu mesajimi da alintilayacagim. NOKTA NET.

Yillardir ayni senaryo,yillardir akillanmadiniz

Simdiye kadar 100 isim yazildi ve daha haziran ayindayiz

Bu kadar saf olmayin,sizin gibi yangi tayfalar bir yerlere saldirsin diye gazeteciler sacma sapan haberler cikariyorlar

Yakinda sabri’yi transfer edecegimizi yazarlar,sizde ulan apooo yazarsiniz artik

hemen herkes biliyor yerli oyuncu lazım da

malatyaya bursaya faydası olmamış adamların bize ne faydası olacak alıyoruz

bu adamlar yabancı kotası 5 olsa bile alınmaz

Genç adamlara yönelmemiz lazım bak Beşiktaş'a 150 bin Euro ya aldılar Güven i 20 maçta 8 gol 4 assist yaptı. Bak Dorukhana onuda 150 bin Euro ya aldılar.
Sıfır risk maaş düşük 150 bin Euro çöpe gitse ne gitmese ne. Topu topu Belhanda nin iki maç parası

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Bulabilseler alırlardı, belki buldular ve alacaklar; alternatif olarak ve gelecek adına yapacaklar bunu. Aksini kim iddia edebilir. Somut isim söylemen lazım, böyle keskin eleştiriler yapabilmen için. Yoksa ben de isterim öylelerinin bulunup parlatılmasını, marifet değil; kim istemez ki?!..

Bu kadar saf olmayin,sizin gibi yangi tayfalar bir yerlere saldirsin diye gazeteciler sacma sapan haberler cikariyorlar

Yakinda sabri’yi transfer edecegimizi yazarlar,sizde ulan apooo yazarsiniz artik
daha 5 ay once semihi transfer ettik

yusuf erdogan'in bugün formali resmi cikti, ne sacma sapan haberleri? hepsi dogru cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt