Nedim Tokuyucu
İmparator
JPK orayı kaldıramaz rtaş 2li ortasaha yapıp musa çağıran-selçuk yapalım————Adem Büyük — Umut Bulut—————
-Arda Turan——Emre Çolak——Yasin Öztekin-
—————— Jem Paul Karacan——————
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
JPK orayı kaldıramaz rtaş 2li ortasaha yapıp musa çağıran-selçuk yapalım————Adem Büyük — Umut Bulut—————
-Arda Turan——Emre Çolak——Yasin Öztekin-
—————— Jem Paul Karacan——————
JPK orayı kaldıramaz rtaş 2li ortasaha yapıp musa çağıran-selçuk yapalım
DU - A - YENAbdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
Ekli dosyayı görüntüle 49627
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
Kısmen katılırım, mesela Dorukhan bence de alınmalıydı geçen yıl (İlgili başlığa bakarsan, bugün transferi sözkonusu futbolcuları çöp diye niteleyenlerin tamamının, o zaman da Dorukhan için aynı şeyleri dediklerini görürsün). Katılmadığım noktalar;Ya tutarsa transferi böyle yapılmaz istanbulspordan zeki çelik ve duhanı alırsın veya altınordudan çağları veya eskişehirden dorukhanı veya Leverkusenden güveni feleğin çemberinden geçmiş yusufla adem mi ya tutarsa transferi olacak..
Abdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."
Albayrak: Ben Yedderi ver
Sevilla: olmaz
Albayrak: ozaman Promesi ver
Sevilla: olmaz
Albayrak: ya bari Banegayi verin
Demis olabilirmi?
Bu mantıkla Fatih hocayı da yollayalım kaç yaşında 3 m euro alıyo sonuçta.Muslera
Feghouli
Belhanda
Mariano
Nagatomo
Fernando
Diagne
Bu adamların hepsi satılmalı bence. (İçlerinde çok sevdiğimiz ve müthiş katkı veren oyuncularımız olmasına rağmen)
Yıllık maaş tavan ücreti belirlenmeli Max 2 m EUR mesela.
Luyindama, Marcao, Linnes ve Onyekuru örneğin oldukça katkı veren ve maaş skalası çok uygun oyuncular.
Kulüp şu anda ivmeyi aldı, 3 büyükler içinde kâr açıklayan tek kulüp. BJK'nin düştüğü hataya düşmemeli. 3-4 milyon Euro maaşları 30+ yaş oyunculara baglamamali.
30+ topculara 4er milyon euro maaşları verip bir sene şampiyon olamazsan menemeni koyacak tabak dahi bulamazsın çünkü.
Yedek kulübesi civarında ortalama yalnızca 750 metre mesafe katedebiliyormuş. Bu devirde futbol fizik kondüsyonla oynanıyor; olmaz ki!Bu mantıkla Fatih hocayı da yollayalım kaç yaşında 3 m euro alıyo sonuçta.

Nâzım a kaç isterler şükrü kardeş? Biz o bonservisi verirmiyiz?senerden vazgeçilirse nazim sangare gelir umarim
2 sezondur iyi performans sergiliyor
Amrabatı alırken ne dedi acabaAbdurrahim Albayrak: "Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın."