Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stadımızın yapılışını canlı izlediğimiz bir foruma üyeydim malzemeyi getiren tırları bile takip ediyorduk ulan bazen diyorumki bu kadar manyak olmaya ne gerek vardı? Takım Allaha şükür her 2-3 yılda bir şampiyon oluyor ama biz daha kutlama yapılan gece nöbete başlıyoruz yani bu normal birşey değil bence:) Tabi bu sevgi insanın elinde olan birşey değil neyse Cümleten iyi geceler;)

Vizyonistlikten ziyade sitem bir yerde aslinda, adi gecen oyuncular belki 5 sene once de bizimle aniliyorlardi. Diger klupler bir sekilde alternatif bulup getirirken, kesfederken biz neden hep ayni isimlerin etrafinda donup duruyoruz gibi.
Dorukhan başlığına bakmanı öneririm. Aynı tayfa, onun için de peşinen ''Çöp-komisyon vs'' yaftalarını yapıştırmıştı da benim dahil olduğum küçük bir azınlık ise bu tür denemelerin yapılması gerektiğini ifade etmeye çalışmıştı. 'Ben bildim' derdinde değilim, mevzu birilerinin pişkinlikte sınır tanımaması...

Dorukhan başlığına bakmanı öneririm. Aynı tayfa, onun için de peşinen ''Çöp-komisyon vs'' yaftalarını yapıştırmıştı da benim dahil olduğum küçük bir azınlık ise bu tür denemelerin yapılması gerektiğini ifade etmeye çalışmıştı. 'Ben bildim' derdinde değilim, mevzu birilerinin pişkinlikte sınır tanımaması...
Isin o kismini bilmiyorum, ama o kadar dusuk bonservis bedeli olan oyuncu icin komisyon vs denmesi sacma. Tutar tutmaz orasi ayri.

Böyle gazetecilik yapmak ne kolay ya 20 tane isim sallarım hangisi tutarsa.

Abdurrahim Albayrak bilmiyormus ama Emre kaplan biliyor kimi transfer edecegimizi !! Vay beee!! Ne emreymis !!

Ya bu mabadindan uyduranlardan bikmadi GSC.

Ya FT nin transfer planini etrafindaki teknik ekip ve yonetim disinda kimse bilemez, bu bilgiler disariya sizamaz. Sizarsa o kostebegi bulup Terim aya yollar.

Bir de bu sözde gazetecilerin, takipci kasan twitter bebelerinin uydurmalarina kanip Terime sallayan ne idugu belirsizler dolaniyor ortalikta!!

Yusufu ademi mevlütü yokluktan istiyorum diyen herkese soruyorum muğdat-ömer-ahmet çalık-semih bu adamlardan çok mu memnunsunuz???

Bu adamların elimizdeki çöplerden zerre kadar farkı olmadığını nasıl göremiyorsunuz hayretle izliyorum..

Bakın işsizlik yapıp not edeceğim adınızı maç esnasında sövünce de hatırlatırım bu postlarınızı :)
Tamam istemiyoruz bizde. Sende alternatif söyle koca ligde alıpta yedekte oturtabileceğin ve bonservis odemiyecegin yerli oyuncu. Ya da bonservis ödeyeceksin boktan bir santrafor ve orta saha alacaksın karar ve yetki sende kardeşim.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En kral gurbetçi oyuncu bile bir sezon sonra yatışa geçiyor bunun sosyolojik sebepleri var. Yerli genç potansiyelli almaya kalksan onlarda artık üç büyükleri pas geçip direk Avrupa'ya kaçıyor. Geriye de 5-10 lokal oyuncu kalıyor.

Peki yerli kaynağı nereden yaratılacak? Kesinlikle bunun yolu güçlü bir akademi kurmak. Bildiğim kadarıyla hocanın akademiyi geliştirmeye yönelik çalışmaları var ama ha deyince meyve vermiyor takdir edersiniz ki, Oyuncular üst yapıya mümkün olan en hazır şekilde çıkıp sezon başı kampları itibariyle formayı sırtlayacak vaziyet de olması gerekiyor bu bir süreç ve bunun tutturduğumuz da her şey çok güzel olacak. Ozan başlangıcıydı bu işin devamı gelecektir.

Umut Bozok ve Kaan Ayhanı almak çokmu zordu ikisi toplasan 6 milyon Euro bile etmezdi bonservisi. Al sana rotasyon hem yerli hem gelecek vaaz ediyor

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
O zaman santrfora orta sahaya alacak para kalacak mi elinde? Ndiaye oynadığında tonla küfür ediyorsunuz sonra? Az hesap kitap. 1. Forvetin 3-4 milyonluk adam olunca naralar atıyorsunuz forumda.

Isin o kismini bilmiyorum, ama o kadar dusuk bonservis bedeli olan oyuncu icin komisyon vs denmesi sacma. Tutar tutmaz orasi ayri.
O başlıkta tek tek ifşa edildiler de oradan hatırlıyorum, yoksa nereden hatırlayabilirdim, bana ne?. Son birkaç mesajıma cevap yazanlar ve bu mesajlara beğeni gönderenleri bulabilirsin orada...

O zaman santrfora orta sahaya alacak para kalacak mi elinde? Ndiaye oynadığında tonla küfür ediyorsunuz sonra? Az hesap kitap. 1. Forvetin 3-4 milyonluk adam olunca naralar atıyorsunuz forumda.

Şener,yusuf, Adem, Mevlüt, Deniz hayrına mı oynayacak. ? Deniz Türüç diyolar onun parasına kaan i alırdın muriqi parasınada umut Bozok u.

Eren top diye oynar bu Mevlütude Diagne yide. Ama yok illa birilerinin cebine para girecek.

Evet oynar o yüzden bonservisi elinde hala talibi yok eren malının. Ama sen diagneyi 15 milyon a satıp transfer bütçesi yapmaya çalışıyorsun. 3 milyon filan yazmadım 15 yazdım satarsan çöp ndiayeden sonraki rekor satışımız olacak çöp diagne paramız.

Şener,yusuf, Adem, Mevlüt, Deniz hayrına mı oynayacak. ? Deniz Türüç diyolar onun parasına kaan i alırdın muriqi parasınada umut Bozok u.

Kaan da çöpün önde gideni 1 maç oynadı diye ilah yapmayın adamı gördük izlanda maçında. Adam yazın diyoruz bizde öğrenelim kimi alacağız beleş yerli olarak?

YERLİ LİSTESİ

musa çağıran-rize
adem büyük-malatya
berk yıldız-malatya
emre kılınc-sivasspor
muhammet demir(sözleşmesi bitti)
halil akbunar-göztepe
ömer ali-konyaspor
yusuf erdoğan(sözleşmesi bitti)
şener özbayraklı (sözleşmesi bitti)
muhammet şengezer-bursa
umut meras-bursaspor
furkan soyalp (sözleşmesi bitti)
efecan-alanyaspor
doğukan sinik(antalyaspor)
harun alpsoy(antalyaspor)
deniz türüç(kayserispor)
taylan antalyalı(erzurumspor)
altay bayındır (ankaragücü)
erce kardeşler(altınordu)
recep niyaz(denizlispor)
salih uçan(boşta)
gökhan töre(beşiktaş)

ben bu listeden berk yıldız,emre kılınç,kaleci erce,furkan soyalp,efecan,doğukan,deniz türüç ve recep niyaza hayır demezdim.belki bi de yusuf erdoğan...

şimdi gurbetçi listesi yapacagım @Hayri Cund yerli listesi bu baba

musa çağıran-rize
adem büyük-malatya
berk yıldız-malatya
emre kılınc-sivasspor
muhammet demir(sözleşmesi bitti)
halil akbunar-göztepe
ömer ali-konyaspor
yusuf erdoğan(sözleşmesi bitti)
şener özbayraklı (sözleşmesi bitti)
muhammet şengezer-bursa
umut meras-bursaspor
furkan soyalp (sözleşmesi bitti)
efecan-alanyaspor
doğukan sinik(antalyaspor)
harun alpsoy(antalyaspor)
deniz türüç(kayserispor)
taylan antalyalı(erzurumspor)
altay bayındır (ankaragücü)
erce kardeşler(altınordu)
recep niyaz(denizlispor)
salih uçan(boşta)

ben bu listeden berk yıldız,emre kılınç,kaleci erce,furkan soyalp,efecan,doğukan,deniz türüç ve recep niyaza hayır demezdim.belki bi de yusf erdoğan
Bende demezdim ama kapıyı 2 den açarlar emre halil recep için.

büyük kulüplerin artık karar vermesi gerekiyor

altyapıdan her sene ozan çıkmaz kabul ama burada büyük övgüler alan ama çöp olduğu gerçeği apaçık ortada olan Y
yusuf ve adem çıkmıyorsa kapatsınlar orayı komple

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt