- 18 Temmuz 2009
- 81.135
- 226.848
- 5.093
Niye 1 temmuz?kufur edicem GSC size.
kolpa duyumcular gelip burda transfer haberi verse hemen atliyorsunuz..
1temmuzdan once birsey olmaz.
kolpa duyumcular nedense bunu bilmiyor, allahalla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 1 temmuz?kufur edicem GSC size.
kolpa duyumcular gelip burda transfer haberi verse hemen atliyorsunuz..
1temmuzdan once birsey olmaz.
kolpa duyumcular nedense bunu bilmiyor, allahalla
End of fiscal year, gibi birsey.Niye 1 temmuz?
Mehmet topal 1 milyon euroya imza atacaksa isterim.
Oyunu tutmak isteyince rotasyonda vs iş yapar stoperi de yedekleyebilir. Kusura bakmayın ama yerli bir tane bile orta sahamız yok bunlar gerçek.
Topal/Taylan + Bir 25 yaş altı gurbetçi denenmeli ya tutarsa?Ibrahim Akdag
Taylan Antalyali
Topal
Bunlardan ikisi gelmeli
Uefa sitesinde bu iddianı destekleyecek savını koyar mısın ortaya?End of fiscal year, gibi birsey.
30 haziran'a kadar devam ediyor. Yani simdi transfer aciklarsak, bu seneninkine geliyor. Ama 1 temmuzdan sonra gelecek senenin
Transfer 31 mayisa kadar ama fiscal year gibi birsey var tam ismini bilmiyorum.
Maicon'un kiralama bedeli nasıl 2019-2020 sezonundan düşüyor peki?End of fiscal year, gibi birsey.
30 haziran'a kadar devam ediyor. Yani simdi transfer aciklarsak, bu seneninkine geliyor. Ama 1 temmuzdan sonra gelecek senenin
Transfer 31 mayisa kadar ama fiscal year gibi birsey var tam ismini bilmiyorum.
Yok FFP geregi al sat 31 mayisa kadar, onun dengesinde olmasi amacina.Uefa sitesinde bu iddianı destekleyecek savını koyar mısın ortaya?
Transfer 31 Mayısa kadar diyorsun üstüne bu seneninkine geliyor diyorsun, söylediğin kendi içinde dahi tutarsız.
arda ne antipatik bir tipSelçuk a karam diyorlar
çavimiz var ya xelcuk xinanMehmet topal 1 milyon euroya imza atacaksa isterim.
Oyunu tutmak isteyince rotasyonda vs iş yapar stoperi de yedekleyebilir. Kusura bakmayın ama yerli bir tane bile orta sahamız yok bunlar gerçek.
Söylentilere göre 1 temmuz öncesi geçtiğimiz yılın hesabına dahil oluyormuş. Diğer bir söylentilere göre de Real madrid bile sırf bu yüzden 1 temmuzdan önce 300 m euro transfer yapmış, 1 temmuz sonra bi 300 daha yapacakmışNiye 1 temmuz?
Sözleşmeyi kabul etmemiş diyolarçavimiz var ya xelcuk xinan
hoca ister belki
Hocam diğer arkadaşa da sordum biz Maicon'u kiraladık nasıl bu 2019-2020 sezonuna ait gösterebiliyoruz peki bu girdiyi ?Söylentilere göre 1 temmuz öncesi geçtiğimiz yılın hesabına dahil oluyormuş. Diğer bir söylentilere göre de Real madrid bile sırf bu yüzden 1 temmuzdan önce 300 m euro transfer yapmış, 1 temmuz sonra bi 300 daha yapacakmış
31 mayistan once oldugu icin 2018 2019 sezonundan dusuyor diye biliyorum.Maicon'un kiralama bedeli nasıl 2019-2020 sezonundan düşüyor peki?