Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arap takimlarindaki yönetim değişikliği haberi doğruysa bonservisli transferler için çok uzun zaman bekleyeceğiz demektir. Ama 10 yılda bir mesaj atıyorum negatif vermeyeyim bence bu transfer dönemi sonunda iyi ve geniş bir kadromuz olacak. Umarım Temmuz'da büyük kısmını bitirebiliriz.

D96osOhXYAA3R9n.jpg

Garry Rodrigues’in Menajeri, oyuncusunu Fenerbahçe’ye önerdi. Ersun Yanal transfere onay verdi. Görüşmeler başlıyor. (@sercanhamzaolu)

Geçen yıl kimlerden oluşuyorsa onlardan, paran varsa alabileceğin kaliteli yerlilerden ve alt yapıdan geleceklerden. Kadrodakilerden fazlası olmayan çöplere para harcayınca ne değiştiğini anlat istersen. Ömer Bayram, Muğdat, Yiğit Gökoğlan vb. ne kattı takıma örneğin ? Kadroda hiç yerli yok gibi tekrarlanan saçma bahaneler olmasın ama.
Geçen sene kimlerden oluşuyorsa onlardan oluşsun diyorsun sonra da omer muğdat diye eleştiriyorsun. Kadronda yerli var ve yeterli değil işte. Isim ver öneri şöyle bizde tartışalım diyorum.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet yok diye Adem'i alan ortasahada bu kadar adam eksikken Topal'ı hayatta kaçırmaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt