Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu Yusuf denen adamı istemeyen geçen seneki kulübe rezaletini görmemiş demektir.Küme düşen takımlarla birlikte yedekleri en az gol atan takımlardan biriyiz.Tabiiki altyapıdanda olacak,Yunus da oynayacak ama yok Yunus varken bu alınmasın yok altyapıda yok mu...
Yav varsa ne olacak illaki böyle oyuncular göz çıkarmaz kaliteli yedek,maç sıkıştığında geçen sene ne kadar zorlandığımız gözüktü.Bu arada Adem transferini bende onaylamıyorum ama tahminimce haberin gerçek olmadığını düşünüyorum.İnanın başarılı olmayı Fatih Terim ve başkandan daha fazla kimse isteyemez.Şuan geçmiş yönetimlerin tehditleri ve ahlaksızlıklarını bilmeyen yok sabredelim ben inanıyorum temmuz ayı herkes için çok güzel olacak..

Hemen önyargılı olmayalım şener sakatlanmazsa çok verimli olur
Vedat çok gelişti ve hala gelişiyor lig için yeterde artar bile
Yusuf atanamamış hasan şaş gibi tek başına maçta alır maçda verir tutarsa büyük kazanç
Türünç bizde iş yapmaz yani büyük takımda başarılı olamaz bünyesi kaldırmaz almanyadan gelip buraya uyum sağla sonra kendini yırtmasını beklemiyorum yapacağı şey sürekli birilerini över duygusal olur eleştirileri takmaz alman olur

Evet gençlere yönelmemiz lazım katılıyorum ama bizim lejyoner karnemiz çok da iç açıcı değil. Yakın geçmişe bakalım; Serkan Çalık, Barış Özbek, Alpaslan Erdem, Koray Günter, Endoğan Adili, Sinan Gümüş... Bu isimler neler yaptılar şu an nerdeler? Potansiyeli olan da vardı olmayan da. Ama hepsinin ortak bi özelliği vardı, hepsine sövdük. Bence ziraat için ve rotasyon için ligde şöyle ya da böyle kaşarlanmış bir iki isim alınmalı. Herkes Linnes gibi biyonik değil lig kupa cl demeden oynasın

Altay
Sener
Okay
türüc
Yusuf
Bilal sakatlanmadan baya iyidi
Dervisoglu
49638

Milliyet gazetesinin haberine göre;Galatasaray’ın Suudi takımlarına satmaya çalıştığı Mbaye Diagne’de ‘yolsuzluk’ şoku yaşanıyor.

Başta Al Nassr olmak üzere Al Shabab gibi takımların gündeminde olan Senegalli forvetin transferinde süreç durdu.

Bunun nedeni, Suudi Arabistan’ta futbol kulüplerinde yaşanan yolsuzluk ve devletin bu duruma el koyması. Galatasaray’dan kazandığının neredeyse iki katına imza atmayı planların Senegalli futbolcunun planları da bozuldu.

STRATEJİ DEĞİŞTİ
Luyindama transferinden dolayı yeni sezona eksi 5 milyon euro bakiye ile başlayan Cim-Bom’da, teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda satılığa çıkarılan ve yaklaşık 15 milyon euro gelir beklenen Diagne, yaşanan bu olaylar nedeniyle şimdilik elde kaldı.

Planları ertelenen Galatasaraylı yetkililer, bu konuda şimdilik bir strateji değişikliğinin bulunmadığı söyledi.

Diagne’yi satıp transferde işini erkenden bitirmek isteyen sarı-kırmızılıların yeni bir pazar arayışına gireceği konuşuldu.

Bu durum karşısında Senegalli forvetin, Suudi Arabistan kulüplerinden talep ettiği rakamları alıp almayacağı merak konusu.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milliyet gazetesinin haberine göre;Galatasaray’ın Suudi takımlarına satmaya çalıştığı Mbaye Diagne’de ‘yolsuzluk’ şoku yaşanıyor.

Başta Al Nassr olmak üzere Al Shabab gibi takımların gündeminde olan Senegalli forvetin transferinde süreç durdu.

Bunun nedeni, Suudi Arabistan’ta futbol kulüplerinde yaşanan yolsuzluk ve devletin bu duruma el koyması. Galatasaray’dan kazandığının neredeyse iki katına imza atmayı planların Senegalli futbolcunun planları da bozuldu.

STRATEJİ DEĞİŞTİ
Luyindama transferinden dolayı yeni sezona eksi 5 milyon euro bakiye ile başlayan Cim-Bom’da, teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda satılığa çıkarılan ve yaklaşık 15 milyon euro gelir beklenen Diagne, yaşanan bu olaylar nedeniyle şimdilik elde kaldı.

Planları ertelenen Galatasaraylı yetkililer, bu konuda şimdilik bir strateji değişikliğinin bulunmadığı söyledi.

Diagne’yi satıp transferde işini erkenden bitirmek isteyen sarı-kırmızılıların yeni bir pazar arayışına gireceği konuşuldu.

Bu durum karşısında Senegalli forvetin, Suudi Arabistan kulüplerinden talep ettiği rakamları alıp almayacağı merak konusu.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eski haber 1 haftadir var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt