Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedadi küçümsemeyin
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
iyi kaleciler 10'dan başlıyor. palace'ın 3.kalecisini mi alıcaksın taffarel açıklama yaptı diye.
taffarel iyi eğitiyor , motive ediyor da önermemeli. son önerdiği kaleci şuan torun falan sevecek.
Lauro - Oyuncu profili
küçümsemek için büyük oyuncu olması gerekir. vedat küçük bir oyuncu.
10 a satarsak 10 a alalım mühim olan 4-5 seniyi hizmet verecek oyuncuyu ek maliyet yaratmadan kazanmak.Sonrada onu satıp yenisini bulmak.Faydalı oyuncuda olsa futbol jübileyle bizde bırakması lüks bizim gibi mali darboğaz yaşayan klüpler için diye düşüüyorum.Fikrimin son haberle bir ilişkisi yok ayrıca dostum.iyi kaleciler 10'dan başlıyor. palace'ın 3.kalecisini mi alıcaksın taffarel açıklama yaptı diye.
taffarel iyi eğitiyor , motive ediyor da önermemeli. son önerdiği kaleci şuan torun falan sevecek.
Lauro - Oyuncu profili
tam bir baş belası
sıkot ekibi birisini bulabilirse 10'a gerek kalmaz
mesela benfica zamaninda edersonu 500k avroya almisti, oblaki 1.7m avroya almisti
pek taninmamis ama bariz yetenekli kalecilerdi
tipki marcao alinirken pek taninmis bir isim olmamasi gibi
Haberin içeriği doğru olamayacak kadar saçma benceVedatta israr etsinler. Aboubakar gibi bir adam var ve bizim onceligimiz vedat.
Sınanıyoruz galiba yaw.
10 a satarsak 10 a alalım mühim olan 4-5 seniyi hizmet verecek oyuncuyu ek maliyet yaratmadan kazanmak.Sonrada onu satıp yenisini bulmak.Faydalı oyuncuda olsa futbol jübileyle bizde bırakması lüks bizim gibi mali darboğaz yaşayan klüpler için diye düşüüyorum.Fikrimin son haberle bir ilişkisi yok ayrıca dostum.
scout ekibi bencede çok güzel bir kaleci bulabilir. sırplardan falan zamanında baya bulmuşlardı muslera kopmaya yakınken.
iyi güzel de underrated adamı taraftar kaldıramıyor. ozan'ı kaldıramamışlardı , marcao gelmeden nasıl sövdüler. burda heleki kaleci ufacık bir hata yapsın sezonu bitirtmezler adama. muslerayla alakası olmayan pozisyonda musleraya söven var.
PSV ve Ajax pesinde oldugunu biliyormuydun?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
iyi performans gösterdigi takdirde severler
mesela shalke maçindan sonra forum ozani övecek diye az kalsin topluca LGBT oluyordu
marcao da bir kaç kritik hata yapmasina ragmen çok sevildi seviliyor
kaleci mevkisi özel bir mevki ama iyi performans en dik kafali zatlarin fikirlerini bile degistirir
Kriterleri tutmuyor yeterli değil.Atakan Akkaynak, Berkay Özcan, Halil Dervişoğlu gibi isimlerle neden ilgilenmiyoruz yerli ararken anlamıyorum
Kriterleri tutmuyor yeterli değil.
Bonservisi olmayacak 30 yaş üstü veya merdiven dayamış olcak
kendi klübünden kovulmuş yada serbest bırakılmış (bence buda kovmak) olacak
sakatlık geçmişinde mutalaka birşeyler olacak.
Karakterinde sıkıntı olacak (tribünle birbirine girebilir,rakip dokunmadan kendini atıp kıvranabilir)
Son kontratı olmalı parayı vurup yatacak oyuncu seçilmeli
En Önemliside gelişime kapalı olmalı.Aldığın en elinde patlamalı
Dediğin adamlardan hangisi buna uyuyuyor Renktaş?