Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım yine yerli çöpleri doldurup 12-13 kişilik bir takımla sezona başlamayız. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... Yerli oyuncu kalitemizi arttırmak şart bu transfer dönemi.

Bu Rodop'da ne dediğini bilmiyor bence.Vedat'ın alternatifi Aboubakarmış.Ya Rodop bunadı yada haber doğruysa teknik ekip saçmalıyor.Ne maliyetleri bir ne oyun tarzları bir.

iyi kaleciler 10'dan başlıyor. palace'ın 3.kalecisini mi alıcaksın taffarel açıklama yaptı diye.

taffarel iyi eğitiyor , motive ediyor da önermemeli. son önerdiği kaleci şuan torun falan sevecek.

Lauro - Oyuncu profili

sıkot ekibi birisini bulabilirse 10'a gerek kalmaz

mesela benfica zamaninda edersonu 500k avroya almisti, oblaki 1.7m avroya almisti

pek taninmamis ama bariz yetenekli kalecilerdi

tipki marcao alinirken pek taninmis bir isim olmamasi gibi

iyi kaleciler 10'dan başlıyor. palace'ın 3.kalecisini mi alıcaksın taffarel açıklama yaptı diye.

taffarel iyi eğitiyor , motive ediyor da önermemeli. son önerdiği kaleci şuan torun falan sevecek.

Lauro - Oyuncu profili
10 a satarsak 10 a alalım mühim olan 4-5 seniyi hizmet verecek oyuncuyu ek maliyet yaratmadan kazanmak.Sonrada onu satıp yenisini bulmak.Faydalı oyuncuda olsa futbol jübileyle bizde bırakması lüks bizim gibi mali darboğaz yaşayan klüpler için diye düşüüyorum.Fikrimin son haberle bir ilişkisi yok ayrıca dostum.

sıkot ekibi birisini bulabilirse 10'a gerek kalmaz

mesela benfica zamaninda edersonu 500k avroya almisti, oblaki 1.7m avroya almisti

pek taninmamis ama bariz yetenekli kalecilerdi

tipki marcao alinirken pek taninmis bir isim olmamasi gibi

scout ekibi bencede çok güzel bir kaleci bulabilir. sırplardan falan zamanında baya bulmuşlardı muslera kopmaya yakınken.

iyi güzel de underrated adamı taraftar kaldıramıyor. ozan'ı kaldıramamışlardı , marcao gelmeden nasıl sövdüler. burda heleki kaleci ufacık bir hata yapsın sezonu bitirtmezler adama. muslerayla alakası olmayan pozisyonda musleraya söven var.

10 a satarsak 10 a alalım mühim olan 4-5 seniyi hizmet verecek oyuncuyu ek maliyet yaratmadan kazanmak.Sonrada onu satıp yenisini bulmak.Faydalı oyuncuda olsa futbol jübileyle bizde bırakması lüks bizim gibi mali darboğaz yaşayan klüpler için diye düşüüyorum.Fikrimin son haberle bir ilişkisi yok ayrıca dostum.

haber için söylemediysen düşünülebilir de muslera winner bir isim ve takımın sembolü ve hala son haftalarda seni şampiyon yapıyor. ve daha 33 yaşında. 4-5 sene hizmet verir. takımlarda böyle kulübün hafızası niteliğinde oyuncular bulunması lazım. senin yerlilerin silik ve vizyonsuz. o işi de muslera yapıyor.

scout ekibi bencede çok güzel bir kaleci bulabilir. sırplardan falan zamanında baya bulmuşlardı muslera kopmaya yakınken.

iyi güzel de underrated adamı taraftar kaldıramıyor. ozan'ı kaldıramamışlardı , marcao gelmeden nasıl sövdüler. burda heleki kaleci ufacık bir hata yapsın sezonu bitirtmezler adama. muslerayla alakası olmayan pozisyonda musleraya söven var.

iyi performans gösterdigi takdirde severler

mesela shalke maçindan sonra forum ozani övecek diye az kalsin topluca LGBT oluyordu

marcao da bir kaç kritik hata yapmasina ragmen çok sevildi seviliyor

kaleci mevkisi özel bir mevki ama iyi performans en dik kafali zatlarin fikirlerini bile degistirir

Evren geçen gün orta sahaya bir scout önerisi genç oyuncu alınma ihtinmalinden bahsetti.Çift yönlü oynayabilen bir oyuncuymuş.

Size tavsiyem

Twitter uygulamasina indirin.

Seten
Ali Naci
Kap (Official)

Bildirimleri acin, ve hayatiniza devam edin 1 temmuzdan sonra birsey olmaz.

iyi performans gösterdigi takdirde severler

mesela shalke maçindan sonra forum ozani övecek diye az kalsin topluca LGBT oluyordu

marcao da bir kaç kritik hata yapmasina ragmen çok sevildi seviliyor

kaleci mevkisi özel bir mevki ama iyi performans en dik kafali zatlarin fikirlerini bile degistirir

ben taraftar zihniyetine asla güvenemiyorum o konuda.

Atakan Akkaynak, Berkay Özcan, Halil Dervişoğlu gibi isimlerle neden ilgilenmiyoruz yerli ararken anlamıyorum
Kriterleri tutmuyor yeterli değil.

Bonservisi olmayacak 30 yaş üstü veya merdiven dayamış olcak
kendi klübünden kovulmuş yada serbest bırakılmış (bence buda kovmak) olacak
sakatlık geçmişinde mutalaka birşeyler olacak.
Karakterinde sıkıntı olacak (tribünle birbirine girebilir,rakip dokunmadan kendini atıp kıvranabilir)
Son kontratı olmalı parayı vurup yatacak oyuncu seçilmeli
En Önemliside gelişime kapalı olmalı.Aldığın en elinde patlamalı

Dediğin adamlardan hangisi buna uyuyuyor Renktaş?

Kriterleri tutmuyor yeterli değil.

Bonservisi olmayacak 30 yaş üstü veya merdiven dayamış olcak
kendi klübünden kovulmuş yada serbest bırakılmış (bence buda kovmak) olacak
sakatlık geçmişinde mutalaka birşeyler olacak.
Karakterinde sıkıntı olacak (tribünle birbirine girebilir,rakip dokunmadan kendini atıp kıvranabilir)
Son kontratı olmalı parayı vurup yatacak oyuncu seçilmeli
En Önemliside gelişime kapalı olmalı.Aldığın en elinde patlamalı

Dediğin adamlardan hangisi buna uyuyuyor Renktaş?

arda turan'da olan herhangi bir özelliği bulundurma zorunluluğu desen de yeterli olurdu.

Şaka maka ciddi takviye lazım takıma. 2 orta saha (biri Banega diğeri Scout önerisi olabilir) 2 de sağlam forvet gelmezse seneye hem ligde hem de Avrupa'da sürünmeye mahkumuz. İnşallah yine "bu kadro idare eder" politikası izlemeyiz. Bu sene alıp götürmemiz gereken ligde stresten geberdik resmen. CL'yi söylemeye bile gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt