- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
Sadece soru yönelttim ne demeni bekleyimBana sormuyorlar, daha önce oldu da zaten. Performansını beğenmiştim; ne dememi bekliyorsun, anlamadım?...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece soru yönelttim ne demeni bekleyimBana sormuyorlar, daha önce oldu da zaten. Performansını beğenmiştim; ne dememi bekliyorsun, anlamadım?...
vedat muriqi ile beraber oynaması mi planlaniyor acaba 4-4-2 tarzıyapabilir kardeşm neden olmasn
sana hesap vericek degil adabımızı bilelim lütfen. bu gece kimseyi nöbetten atmak istemem. gelecek günler aktif geçicek çünküNobetten beklentin nedir?
Paketi vasfi getirecekatistiracak birseyler de sart? degl mi
3 gun sonra ronaldinho Galatasaray'da hayirli olsun?Diş Çektirdim 3 gündür ağrıyor normal mi ?
hayır bu planlanmıyor mevcut kadro ve transfer beklentisi göz önünde olduğunda.yoksa kanat isimleri farklı isimler olurdu ve feguli de kesin kalıcak denmezdi.vedat muriqi ile beraber oynaması mi planlaniyor acaba 4-4-2 tarzı
Moderasyonu pasif diyerek gaza getirmeye calisan sivri zekalilarin oldugu yerde gunler aktif gecse ne olur? Tamam nobette duzen yok ama bence bunun caresi nobet icin ozel mod belirlenip secimin uyeler tarafindan demokratik bicimde yapilmasidir.sana hesap vericek degil adabımızı bilelim lütfen. bu gece kimseyi nöbetten atmak istemem. gelecek günler aktif geçicek çünkü
olmadığını bilemezsin burda algınıza göre ahkam kesmeyin kardeşim sıradan üyenin aklına gelen biz 1 yıl önceden yaptık. her şeyin 1 sebebi var ..Moderasyonu pasif diyerek gaza getirmeye calisan sivri zekalilarin oldugu yerde gunler aktif gecse ne olur? Tamam nobette duzen yok ama bence bunun caresi nobet icin ozel mod belirlenip secimin uyeler tarafindan demokratik bicimde yapilmasidir.
Moderasyonu pasif diyerek gaza getirmeye calisan sivri zekalilarin oldugu yerde gunler aktif gecse ne olur? Tamam nobette duzen yok ama bence bunun caresi nobet icin ozel mod belirlenip secimin uyeler tarafindan demokratik bicimde yapilmasidir.
Eyvahgoreve talibim.
Sen mod musun niye modmus gibi konusuyorsun kiolmadığını bilemezsin burda algınıza göre ahkam kesmeyin kardeşim sıradan üyenin aklına gelen biz 1 yıl önceden yaptık. her şeyin 1 sebebi var ..
Sen mod musun niye modmus gibi konusuyorsun ki
Ulan birinci sıra için davetiye alabilecek kadar godoman olamadık gitti.Herkes çok gergin. Sakinleşmeniz adına bunu buraya salıyorum
Bu gorev mihlamayi bilen birine yakisirgoreve talibim.