Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
z sırasından bulduk birinci sıra mı kaldıUlan birinci sırada davetiye alabilecek kadar godoman olamadık gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
z sırasından bulduk birinci sıra mı kaldıUlan birinci sırada davetiye alabilecek kadar godoman olamadık gitti.
Transfer haberlerini derli toplu bi şekilde takip etmek, ismi geçen futbolcular hakkında, futbol görüşüne itibar ettiğim -maalesef- çok az sayıdaki kişiyle fikir alışverişinde bulunmak. Özetle budur...Nobetten beklentin nedir?
Hahahah abi bu dünden beri 100. Kez oluyor sanırım![]()
![]()
Ne saçmalıyorsun sen arkadaş kimi neyi kıskanacağım. Sizin daha kime cevap verdiğinizi bilmemeniz bile komik. Ben ne zaman duyum vermişim...
Burasi sadece haberler uzerinden yorumlarin oldugu bir yer degil burasi nobetTransfer haberlerini derli toplu bi şekilde takip etmek, ismi geçen futbolcular hakkında, futbol görüşüne itibar ettiğim -maalesef- çok az sayıdaki kişiyle fikir alışverişinde bulunmak. Özetle budur...
Niye sordun, yahut ne beklemeliyim sence?...
emin ol sana yiyemiyecegin bir çok sey yediririm
sol bek için telles benzeri bu arkadaş varkimi alalım kardeşm mesela aklında kimler var
nece tespit hewal kardeşmforum ortamı ve twiter kabul edelimki birer ego tatmini,baska bişey değil.hepmiz üstten üstten konusuyoz
burda kimse kimseyi tanmıyo.bu güzel bi gizem kattıgı gibi hakkında en ufak bilgimiz olmayan insanlar hakkında ahkam kesince tatsız oluyorTransfer nöbeti olduğu gibi iyi bence.
Bildim bileli böyleydi ve keyifli de oluyor.
Konu dışı muhabbeti aşırı abartıldığı vakit frenleme yapılıyor zaten yönetim tarafından.
Önemli flash transfer olayı olduğu vakit bununla ilgili zaten yeni konu açılıyor özel olarak.
sol bek için telles benzeri bu arkadaş var
Cristian Ramirez var krasnodar'dan
Sağ bek için ise
Rick karsdorp var roma'dan forma şansı bulamıyor opsiyonlu kiralanabilir
sen getir devamınınece tespit hewal kardeşm
var mı daha
tesbihlerin
Forum ortamında kim neden ego kassın ki? Allah akıl fikir versin.forum ortamı ve twiter kabul edelimki birer ego tatmini,baska bişey değil.hepmiz üstten üstten konusuyoz