Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Mado olabilir mişForma sponsoru işi noldu ya haber maber yok hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mado olabilir mişForma sponsoru işi noldu ya haber maber yok hiç
Mado olabilir miş
gözlerini bağlayıp"sana mado nun bir sürprizi var" diyerek bir yere götürmeye kalkarlarsa GİTMEMado da takılıyorum artık.
Deyıl!..Fatih Hocamız bazen olmadık adama takar böyle. Hayırlısı olsun...tetteh iyi mi
2 aydir izlemiyorumsurvivor bitti herhalde yigido
Galatasaray a gelen her yabancı aidiyet hissediyor. Unutamıyor. İşte en büyük farkımız bence.
Bu dediğin pek de kayda değer bir özellik değil...Tek tek saydım; Yerküre üzerinde pasları Belhanda ''Yiğidimiz'' den daha iyi 86593 adet futbolcu tespit ettim; yorucu oldu ama değdi!:cool:...Yaşını bilmiyorum ama ayağı temiz iyi pas atıyor. Pasları Belhanda dan iyi.
Bu dediğin pek de kayda değer bir özellik değil...Tek tek saydım; Yerküre üzerinde pasları Belhanda ''Yiğidimiz'' den daha iyi 86593 adet futbolcu tespit ettim; yorucu oldu ama değdi!:cool:...
gözlerini bağlayıp"sana mado nun bir sürprizi var" diyerek bir yere götürmeye kalkarlarsa GİTME
Deyıl!..Fatih Hocamız bazen olmadık adama takar böyle. Hayırlısı olsun...
Biz de yalatalım diyosunMado olabilir miş
Yok, faal futbolcuları baz aldım. Rahmeti rahmana kavuşmuş olanları katarsak işin içinden çıkılmaz; milyonla futbolcunun verilerine ulaşma zorluğu cabası; bana da yazık ama!bir çoğu mezarda sanırım.
Mantıklıafrika kupasını bekliyoruz renktaş
Haha aynenBu dediğin pek de kayda değer bir özellik değil...Tek tek saydım; Yerküre üzerinde pasları Belhanda ''Yiğidimiz'' den daha iyi 86593 adet futbolcu tespit ettim; yorucu oldu ama değdi!:cool:...
cokda hos muamele diyemeyizBana hoş muamele yapacaklarına kuşkum yok.