- 3 Haziran 2015
- 53.939
- 61.950
- 3.963
Kimse transferi takmiyor herkez havuzda
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kruse cakma 10 numara gibi bişey ikinci forvet işte. Bu mallar golcü diye aldilarsa istedikleri olmayacağı aşikar. Bizim için chicarito ne ise bunlar içinde O. İkili orta saha oynamak gerekir böyle adamlar için. Cok sağlam iki adam lazım ortaya ise yaramadı için. Yani her halükarda ben kruse u Türk takımları için aşırı lux buluyorum. Bu adam iyi pas atıyor ve bitiriciligi iyi ama sürekli pozisyonda olamayacak kadar orta sahaya yakın oynuyor defansif değil tamamlayıcı. tam bir st değil. Zaten adam bu temiz ayak ile fızikli ve tam st olsa şuan cok baska yerdeydi. Bide biraz karakter sıkıntısı var sanırım tam fbles lik topçu yaniSenad Ok: "Fenerbahçe, Kruse ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kruse'nin alacağı ücret bonuslarla birlikte senelik 3 milyon Euro'yu geçecek." (BiP Spor) https://t.co/gczpObtl1r
Sever misin renktaş?
![]()
Kruse cakma 10 numara gibi bişey ikinci forvet işte. Bu mallar golcü diye aldilarsa istedikleri olmayacağı aşikar. Bizim için chicarito ne ise bunlar içinde O. İkili orta saha oynamak gerekir böyle adamlar için. Cok sağlam iki adam lazım ortaya ise yaramadı için. Yani her halükarda ben kruse u Türk takımları için aşırı lux buluyorum. Bu adam iyi pas atıyor ve bitiriciligi iyi ama sürekli pozisyonda olamayacak kadar orta sahaya yakın oynuyor defansif değil tamamlayıcı. tam bir st değil. Zaten adam bu temiz ayak ile fızikli ve tam st olsa şuan cok baska yerdeydi. Bide biraz karakter sıkıntısı var sanırım tam fbles lik topçu yaniFenerin ciddi anlamda harcadigi ve istediğini alamayacağı her para kardir bu bağlamda benim için
![]()
O olmazsa olmaz heisBiz de yalatalım diyosun
Corriere dello Sport: "Lazio, Sportif Direktörü Igli Tare'den gelen rapor doğrultusunda Yunus Akgün'ün transfer edilmesi için karar aldı ve bu transfer için 3M€ bütçe hazırladı"
@KahramanMemis adlı kişinin Tweetine göz at:
cocuga helal olsun iyi kaleci olur bundan
Ben olsam 5 mn + %20 sonraki satıştan pay olarak satardım5M istiyorum
O zamanda çok kaliteli iki orta saha lazım yoksa arada bağlantıyı asla kuramazlar. Ben asla Kruse gibi topçulara bok atmam evet iyi oyuncu ama bu tip adamlar oynatmak için üzerlerine sistem yapmak lazım. Ben bunu yapabilecek ne bütçe ne akıl nede şansları olduğunu düşünümüyorumforvet alırlar zaten bunu aldıktan sonra doğal olarak
Sky Sports News understands Aaron Wan-Bissaka is on a private flight from Biggin Hill Airport to Manchester, taking off at 4pm today.
@Hayri Cund
![]()
İşin kötü tarafı yanlış adresi etiketlemiş