Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de Altınordu bunun aynısını izmirdeki diğer kulüplere yapıyor hep buca altay altyapılarından hatta cengiz ve çağlar da bucadan alınma diye biliyorum.
Öyle. Ama oralarda olaylar farklı gelişiyor. Profesyonel düzeyde değil. Babam xx kulübünde yönetici. Amatör takım tabi. Hobi gibi bir şey. Bucaspor gelip pıt pıt topluyor az miktar para verip. Bizimkiler de oyuncunun önü açılsın diye müsade ediyor sorun çıkarmadan.

Seyit Mehmet Özkan'ın bu denli tepki vermesinin sebebi gençlere gerçekten kafayı takık. Aşırı iyi bir eğitim veriyor. Sadece futbol olarak değil. Her türlü imkanı veriyor. E senin elinden bu kadar emek verdiğin bir şeyi alsalar senin iznin olmadan sen de tepki gösterirsin.

Bucaspor/Altay gibi kulüplerin altyapısı eskisi gibi değil artık. Sadece Altınordu gerçeği kaldı maalesef.

tsin baya yetenekleri var su an. turkmen, parmak, omur, yusuf falan. böyle oyuncular bulup, gelistirip ve satarlarsa maddi durumlari duzelir

Sayın renktaşlar bence takımımıza faydalı olabilecek yorumlar yapalım (Ben de dahil :) )
MUSLERA konusunu bence kapatalım hatta MUSLERA bence takımımızda jubile yapıp takımımızın scout ekibinin g.amerika bölümünde yer alsın sürekli bize oyuncu bulur(elmander örneği gibi) . karakterine saygı duyduğum bir insan.
Takımımızı 3 kulvarda taşıyacak bir kadro lazım
saygılarımla

İtalyan medyasına göre Merih Demiral dün sağlık kontrolünden geçmiş ve €15m karşılığında Juventus’a transfer olmak üzere.

Vay canına, Turkish Bonucci h.o.

3823816375be0dc392478032d842d17c.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt