- 18 Temmuz 2009
- 80.874
- 225.802
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musleraya 5 veren cikmaz. O yuzden satmaya gerek yok. Kalsin birakana kadarMUSLERA'nın kalbimizde yeri her zaman ayrıdır . Ancak iyi bir bonservis teklifi verirlerse bence değerlendirilmeli
yaş 33.
zaten scout ekibinin listesinde muhakkak izlediği kaleciler vardır
Ben sadece futbol sektörünün duygusal boyutunu değil ekonomik boyutunu da dile getirmeye çalışıyorum
Yani istediğimden değil MUSLERA süprizi bekliyorum olur ya da olmaz
Sizin izniniz olmasına rağmen bilgi verince, sahtekarlıkla,yalancılıkla suçlayıp adamı hergün tahrik edenler ceza aldı mı sayın admin?Hangi mecrada olursa olsun TAHRİK ve HAKARET suçtur.Yanılıyor muyum?Özgür Ayten'in duyum verdiği için falan banlandığını düşünüp raporlayan ve özelden soranlar var.Kendisi küfür ve hakaretten dolayı ceza aldı. Sık sorulduğu için yazıyorum.
Transfersom Hagi lijkt bekend: ‘We zijn heel dicht bij een akkoord met Ajax’
"Ajax ile anlaşmaya çok yakınız"
Sizin izniniz olmasına rağmen bilgi verince, sahtekarlıkla,yalancılıkla suçlayıp adamı hergün tahrik edenler ceza aldı mı sayın admin?Hangi mecrada olursa olsun TAHRİK ve HAKARET suçtur.Yanılıyor muyum?
Aynen renktas. 20 sayfa geriden geldim. Bi transfer haberi var herhalde dedim. Kocaman bosluktan baska bisey görmedimGeceleri neler donuyor burada oyle sabah bi aciyorum 30 veya 40 sayfa ilerlemis bi gelisme var saniyorum bos bos kavgalar 2 gecedir ayni
Olayları başlatan mod hala aktif olarak yazabiliyor.İyi forumlarCeza alması gerekenler aldı sayın Fatih.
iş yapar mı bu herif?Mariano + 3 verelim bu iş huzur içinde çözülsün.
Hayırdır? Modun uyarısı yapıldı.Olayları başlatan mod hala aktif olarak yazabiliyor.İyi forumlar
o 3 milyonu ortasahaya verelim ama şöyle de bir duyum varMariano + 3 verelim bu iş huzur içinde çözülsün.
Sadece merak ettim ve sordum.Hayırdır? Modun uyarısı yapıldı.
o 3 milyonu ortasahaya verelim ama şöyle de bir duyum var
o 3 milyonu ortasahaya verelim ama şöyle de bir duyum var
Doğrudur hocam öyle denk geldim.ağır kolpa bu hesap renktaş