Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersom Hagi lijkt bekend: ‘We zijn heel dicht bij een akkoord met Ajax’

"Ajax ile anlaşmaya çok yakınız"

MUSLERA'nın kalbimizde yeri her zaman ayrıdır . Ancak iyi bir bonservis teklifi verirlerse bence değerlendirilmeli
yaş 33.
zaten scout ekibinin listesinde muhakkak izlediği kaleciler vardır
Ben sadece futbol sektörünün duygusal boyutunu değil ekonomik boyutunu da dile getirmeye çalışıyorum
Yani istediğimden değil MUSLERA süprizi bekliyorum olur ya da olmaz
Musleraya 5 veren cikmaz. O yuzden satmaya gerek yok. Kalsin birakana kadar

Özgür Ayten'in duyum verdiği için falan banlandığını düşünüp raporlayan ve özelden soranlar var.Kendisi küfür ve hakaretten dolayı ceza aldı. Sık sorulduğu için yazıyorum.
Sizin izniniz olmasına rağmen bilgi verince, sahtekarlıkla,yalancılıkla suçlayıp adamı hergün tahrik edenler ceza aldı mı sayın admin?Hangi mecrada olursa olsun TAHRİK ve HAKARET suçtur.Yanılıyor muyum?

Haydi bonservizli oyuncuyu anladim da bonservizi elinde olan oyunculari bile alamadik, bizim yönetim tam olarak neyi bekliyor? Aylar önce hic mi hazirlik yapilmamis transfer konusunda? Transferde gene mi sinifta kalacaklar? Anlamiyorlarmi bu sezon cok iyi bir transfer dönemi gecirirsek Süper ligine ambargo koyabilecegimizi?

Rakipler para konusunda ciddi anlamda sikintili bir Basaksehrin Cengiz kaynagi bitmiyor, onlar kesin takimi güclendirir birde Okan gibi iyi bir hoca getirdiler. Sene tek rakibimiz gene Basaksehir olur. Adam gibi transfer yapin üst üste 5 sampiyonluk dahi görür bu takim. Simdi araya acmiyacak san nezaman acacaksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt