Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan 20 milyona satılırsa 600 bin euro yetiştirme bedeli alacakmışız iyi para

Sayın renktaşlar bence takımımıza faydalı olabilecek yorumlar yapalım (Ben de dahil :) )
MUSLERA konusunu bence kapatalım hatta MUSLERA bence takımımızda jubile yapıp takımımızın scout ekibinin g.amerika bölümünde yer alsın sürekli bize oyuncu bulur(elmander örneği gibi) . karakterine saygı duyduğum bir insan.
Takımımızı 3 kulvarda taşıyacak bir kadro lazım
saygılarımla
Ne kadar güzel bir üslupla yazılmış bir mesaj.Böyle forumun kalitesini artıran mesajları daha çok görmek istiyoruz.

Bazen bakıyorum bel altı espriler içeren konular , açık seçik fotoğraflar , üyeler arasında sataşmalar , argo kısaltmalar..Gerçekten çok üzülüyor ve rahatsız oluyoruz bu durumdan..

Altınordu olunca otomatik olarak öyle söylüyorlardı. Sözde Fenerbahçe'nin aldığı adını unuttuğum kanatta Cengiz'den daha yetenekliydi.
1 2 video izledim de şimdi harbiden ateş ediyo çocuk he
ayrıca o fenerin aldığı çocuk da fener effectle kariyerini bitirmiş olabilir başka takıma gitse parlardı belki

Altınordu olunca otomatik olarak öyle söylüyorlardı. Sözde Fenerbahçe'nin aldığı adını unuttuğum kanatta Cengiz'den daha yetenekliydi.

Salih mevzusu bayağıdır dönüyor, 2002 doğumlu santrafor çocuk. Türkiye sonunda santraforunu buldu diyolla.

Lakin hiç bir yabancı scout ağına takılmamış olması sıkıntı. Cengiz de öyleydi ama 18 yaşına kadar farkedilmemiş bir oyuncuydu.

D9ex60LXsAETMP7.jpg

2006'da 15 milyon euro yatırımla kurulan Benfica Altyapı Akademisi son beş yılda 344,45 milyon €'luk oyuncu satışı yaptı. Son 15 yılda ise Benfica, 1 milyar 30 milyon euroluk oyuncu satışı yaptı. Benfica Akademisi'nin yıllık gideri ise ortalama 5 milyon euro.

D9fcG2MW4AAeJUW.jpg

D9fdtD8XoAAPSJ2.jpg

D9fduHIW4AEER-p.jpg

D9fdxeeWwAI8bMd.jpg

Hocam ben herzaman duzeyli düzgün tartışmaya acigimdir kimseye de kötü niyetim yok. Ama anladım bende neden alınganlık yaptığını o yüzden bişey demiyorum. Sana zeytin dalı uzattım saçma şeylere gerek yok
Guya duzgun duzeyli tartisiyorsun ama Senol Gunes'i begenince ben boyle oluyorum. Bence de uzatmaya gerek yok ama anlarsin umarim tepkimin sebebini.
Bu karga ceza almazsa çok pis sovecem.
Cezanı al şimdi defol git forzabjk ya. Angry karga seni. Anana avradina sovmiycem. Sen ceza alacaksin
Konuş lan konuşmazsan adam değilsin. Hadi karga forumuna. Klavye delikanlısı seni
Kargalar forumunuza gidin. Burak Yılmaz ile oynayın. Hadi bakem..
Kuş yemi olabilir mesela severim kuşları yemlemeyi
Bu arada sana ettigim lafi kesinlikle annene kufur olarak etmedim, oyle dusunmedim daha dogrusu. Forumda cok aktif olmayan biri cikip arada beni boyle suclayinca gizlendigin delikten bahseder gibi yazmistim onu.

Zaten birebir ayni mesaji aylar once yazmistim ama tabii o zamanlar hedef tahtasinda degildim, o yuzden ne ceza almistim ne olay buyumustu.
Ne ima ediyorsan DELIKANLI gibi soyle yoksa seni ciktigin delige sokarim
Ama yine de niye yanlis anlayabilecegini anliyorum o yuzden ozur dilerim

2006'da 15 milyon euro yatırımla kurulan Benfica Altyapı Akademisi son beş yılda 344,45 milyon €'luk oyuncu satışı yaptı. Son 15 yılda ise Benfica, 1 milyar 30 milyon euroluk oyuncu satışı yaptı. Benfica Akademisi'nin yıllık gideri ise ortalama 5 milyon euro.

D9fcG2MW4AAeJUW.jpg

D9fdtD8XoAAPSJ2.jpg

D9fduHIW4AEER-p.jpg

D9fdxeeWwAI8bMd.jpg
o kadar para var ama avrupa'da üst sıralara oynamıyorlar.Bence büyük para yeniyor bu portekiz kulüplerinde..

Galatasaray, Javier Hernandez'e yıllık 3 milyon euro maaş, şampiyonluk bonusu ve puan başına 5 bin euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

Kariyerine İtalya ya da İspanya'da devam etmek istediği Meksikalı golcü, düşünmek için süre istedi.

(@AliNaciKucuk - @sporarena) https://t.co/u20MzYc8Yn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt