Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Gor bak bu proje birkac sene icinde sona erecek boyle devam ederlerseBu daha da talihsiz bir post. Adamı tanıyoruz ne olduğunu biliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gor bak bu proje birkac sene icinde sona erecek boyle devam ederlerseBu daha da talihsiz bir post. Adamı tanıyoruz ne olduğunu biliyoruz.
Yok hocam ben değilim.Hocam hatam varsa düzeltin ama çok çok önceleri forma tasarımı yapan, bunu paylaşan bir abimiz vardı, isminizi benzettim, siz o olabilir misiniz?
Galatasaray, Ozan Kabak 18 milyon Euro'ya satılırsa sonraki satıştan %15 pay maddesi sayesinde 2,7 milyon Euro kazanacak.
[Hürriyet] https://t.co/jkeMYsGCwZ
Ermez. Kafadan yırtık o herif. Gider kendi evinde verir eğitimini gerekirseGor bak bu proje birkac sene icinde sona erecek boyle devam ederlerse

Lookman haBeşiktaş taraftarı bir kullanıcımız yeni sezon için şampiyonluk kadrosu önerdi ve başlığa ekledi; "Sinyor Avcı"
![]()
O kadar idealist bir adam degil iste ama ahbap sayilir seninle herhalde o yuzden daha fazla laf etmeyeyimErmez. Kafadan yırtık o herif. Gider kendi evinde verir eğitimini gerekirse![]()
Guzel kadro olmus yalniz stoper de Epureanu falan olsa iyi kadro yaniBeşiktaş taraftarı bir kullanıcımız yeni sezon için şampiyonluk kadrosu önerdi ve başlığa ekledi; "Sinyor Avcı"
![]()
Lookman ha
Guzel kadro olmus yalniz stoper de Epureanu falan olsa iyi kadro yani
En kotu 4. olur ki olmaz 3. olurBjk bu kadroyla max 4 olur
babel+ onyekuru yaparsak gereksizBoyd'u almak lazım yaw rotasyon için en azından kulübü 2 milyon istiyormuş
Trabzon'un genc Turk oyuncular tarafindan arzulanan bir camiaya donusmesi adimiza cok tehlikelibu trabzonun altınordudan aldığı salih kavrazli abdulkadirden daha potansiyelli falan diyolar izleyen bilen var mı bu çocuğu
Yıllardır söylüyorum, yıldız statüsünde bir oyuncunun maaliyetiyle (bonservis+maaşı) kurulacak bir altyapı tesisi kulübün geleceğini kurtarır.2006'da 15 milyon euro yatırımla kurulan Benfica Altyapı Akademisi son beş yılda 344,45 milyon €'luk oyuncu satışı yaptı. Son 15 yılda ise Benfica, 1 milyar 30 milyon euroluk oyuncu satışı yaptı. Benfica Akademisi'nin yıllık gideri ise ortalama 5 milyon euro.
![]()
![]()
![]()
![]()