Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Adem büyük tek forvet takımı zirveye taşır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig bitmiştir. Psikolojik üstünlük budur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adem büyük tek forvet takımı zirveye taşır
Yaw Adem Büyük gelecek as forvetimiz olacak sanki, 2 yabancı forvetin arkasında kupada bazen ligde süre alıp rotasyon sağlayacak. Jimmy-Şener-Adem falan bedava el rahatlatan yerliler, Hiç ihtiyacımız yok demeyin bu sezon kulubemizde Ömer,Muğdat,Ahmet Çalık gibiler fink attı. Ben Kaan Ayhan gibi yerlileri çok isterim ama maddi durumumuz ortada yabancıya para gömebiliriz anca.
Kaynak?Bezelye'yi bize gecirmeye calisiyorlarmis. Bizimkiler yalanlamis. Oh rahatladim.
Dilenme ile alakası yok, Öyle gelsin diye nöbetler tutacağım adam değil ama gelirse isyanda çıkarmam. Geçen sene kadro derinliği olmadığı için neler yaşadığımızı biliyorum o yüzden anlam verebiliyorum.Adem karaktersiz bjk nin iti yahu dilenmeyin şu adama
Nevzat Dindar Aspor canli yayinda söyledi simdi.Kaynak?
Dilenme ile alakası yok, Öyle gelsin diye nöbetler tutacağım adam değil ama gelirse isyanda çıkarmam. Geçen sene kadro derinliği olmadığı için neler yaşadığımızı biliyorum o yüzden anlam verebiliyorum.
Nevzat floryadan haber alamiyo kardeşimNevzat Dindar Aspor canli yayinda söyledi simdi.
Yöneticilerle konustum dedi.Nevzat floryadan haber alamiyo kardeşim
Ali Yavuz bin basar bu bjk lı yetenek yoksununa üstelik.Adem geleceğine malik karaahmet Ali Yavuz oynasın ya saçma sapan işler
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dilenme ile alakası yok, Öyle gelsin diye nöbetler tutacağım adam değil ama gelirse isyanda çıkarmam. Geçen sene kadro derinliği olmadığı için neler yaşadığımızı biliyorum o yüzden anlam verebiliyorum.