Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Adem Büyük gelecek as forvetimiz olacak sanki, 2 yabancı forvetin arkasında kupada bazen ligde süre alıp rotasyon sağlayacak. Jimmy-Şener-Adem falan bedava el rahatlatan yerliler, Hiç ihtiyacımız yok demeyin bu sezon kulubemizde Ömer,Muğdat,Ahmet Çalık gibiler fink attı. Ben Kaan Ayhan gibi yerlileri çok isterim ama maddi durumumuz ortada yabancıya para gömebiliriz anca.

Yerlimi istiyorsun git genc gurbetcilerden getir olmadi bu ali yavuz kol ademden kotu topcumu kotu diyen varsa onla futbol konusmam net madem bu copu alican sinani neden yolladin belese

Burası yine ucmus ya,ben sibel cana geri dönüyorum varsın hayatımı karartsın karahan çağatay gibi.kanasin kanasın bırakın yaram kanasın

Dilenme ile alakası yok, Öyle gelsin diye nöbetler tutacağım adam değil ama gelirse isyanda çıkarmam. Geçen sene kadro derinliği olmadığı için neler yaşadığımızı biliyorum o yüzden anlam verebiliyorum.

32 yaşında bir oyuncu gerçekten anlamsız ama.

Ne ademi lan? Bu altyapidaki oyuncularin günahi ne? Sirf kupa macinda oynasin diye adem mi alinacak? Gelirse yeminle ceza yerim okadarini diyorum

Her hafta taraftarı çıldırtacak isimler yazıyolar bize. Bir ara Arda , geçen hafta Umut Bulut bu hafta Adem. Bence bunlar birazda liseli tayfa yahut Ali Koç ekibinin paralı medyasının işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt