Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim nabiz yoklamak icin cöplerin ismini sizdiriyor olabilir diyecektim ama fatih terimin istemedigi hicbir topcuyu alamazlar. fatih hoca da taraftardan cekinecek degil ama öyle aptal saptal isimleri de aldirmaz diye umuyorum..

Senin gibi birinden daha iyi bir arguman beklerdim hocam

Hocam şöyle söylim deplasmanda falan kapandığın maçlarda şuan Onye yok Garry yok. Kontraya çıkabileceğin bir oyuncun var mı? Yusuf olsa gözün kapalı sürersin , adamın kariyer özeti geçiş oyunu çünkü. Yunus ne dışarda ne içerde rakibin bastığı her maç sana dezavantaj. Kısa güçsüz ama hızlı değil aman aman teknik de değil.

Sener
Adem Buyuk
Yusuf Erdogan
Vedat Muriqi

Yazik... Luyindama ve Marcao transferleri umutlandirmisti ama hoca ve ekibi hatalardan ders cikarmamis. Vedat haric bu oyuncularin kendi takimlarina faydasi yok. Isik Kaan, Mutlu Aksu Dogan ve Ali Yavuz'u a takima dahil etmek varken gereksiz yerli oyunculari transfer etmeye devam.

Vedat konusunda katılmıyorum. Digerlerine aynen katılıyorum. Vedat öyle bos adam degil. Ha cok para verilmesin orasi baska

3-5 kendini afedersiniz bir pok sanan gazetecilerin lafina inanip hemen enseyi karartiyorsunuz.Yapmayin biraz sabir gosterin kimse Galatasarayin kotu olmasini istemez hoca ve yoneticilerden bahsediyorum.Hoca demedimi bizim soylemedigimiz hic bir seye itibar etmeyin diye.Marcao transferinde de çogu taraftar hoca ve yonetime kufur ediyordu durum ortada Marcao olmadan kimse kadro kurmuyor artik.

Yusufu topçu diye mahalle maçına almam. Bizimkiler koskoca GS formasını layık görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt