Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.244
- 5.955
- 1.483
Ben aksini düşünüyorum.Bakalım gelirse zaman gösterecek.İyi bir yönlendirmeyle yarar sağlanabilir diyorum sonuç olarak , cüzi bir bedelle gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aksini düşünüyorum.Bakalım gelirse zaman gösterecek.İyi bir yönlendirmeyle yarar sağlanabilir diyorum sonuç olarak , cüzi bir bedelle gelecek.
Yaw menejeri yok öyle bir şey diyor hala bıdı bıdı yapıyorsunuz, trölmüsünüz ne ayaksınız?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yaptığın düşmana yapılmaz Arif.Almanya da Dondurma Keyfî
#canlıKunum![]()
Sen almadan başlıyorsun ben alınca başlarım hangisi gerçekçi?Alirsak Terim aldi diye savunmaya baslarsin
iyi hos da kalite sifir olan oyuncular ama yedek de oturacak, ozaman gene dar bir kadro ile bütün sezonu oyniyacagiz, ozaman gecen sezondan farki ne olacak? Yerli oyuncu almaya mecburuz kabul ama ilaki bunlari cöplerle doldurmak akil mantik isi degil.Fakat yerli kıtlığı olduğundan dolayı illaki bu tarz adamlar gelecek.
Burada kritik olan bu adamlara bonservis vermemek ve ucuz maaşlara anlaşmak.
Şener, Yusuf, Adem vs. Bu 3 oyuncuya toplam maaş bütçesinden max 1.75 milyon euro harcadıysak ve TL'den anlaştıysak fena değil bence.
Kalite sıfır ama işte zaten az buçuk kaliteli yerliye en az 5-10 milyon arası bonservis istiyor kulüpleri.
Gelmelerini hiç istemem ama illaki bu tarz transferler olacak. Yapacak bir şey yok.
Altyapı vs demeyin zaten Fatih Hoca'da bu çocuklara fırsat vermiyorsa vardır bir bildiği. Onlarda daha çok çalışıp formayı hak edecekler.
iyi hos da kalite sifir olan oyuncular ama yedek de oturacak, ozaman gene dar bir kadro ile bütün sezonu oyniyacagiz, ozaman gecen sezondan farki ne olacak? Yerli oyuncu almaya mecburuz kabul ama ilaki bunlari cöplerle doldurmak akil mantik isi degil.
yusuf erdo gibi topçularin makul fiyata alinmasi sorun olmaz da eger geçen sezon gibi sadece böyle transferler yapip transfer dönemi kapatirsak hem yönetim hem hoca sinifta kalmis olacak. gayri Şlde az çok is yapacak bir kadro kurmak gerekiyor
Ben bu transferi desteklemiyorum ki almadan savunmaya baslayimSen almadan başlıyorsun ben alınca başlarım hangisi gerçekçi?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi