Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya da Dondurma Keyfî

#canlıKunum
3392f2dd745d90810826ad28beab2aa8.jpg
Bu yaptığın düşmana yapılmaz Arif.

Bu saatte şimdi nerede açık dondurmacı bulacağım ben he....

yusuf erdo gibi topçularin makul fiyata alinmasi sorun olmaz da eger geçen sezon gibi sadece böyle transferler yapip transfer dönemi kapatirsak hem yönetim hem hoca sinifta kalmis olacak. gayri Şlde az çok is yapacak bir kadro kurmak gerekiyor

Fakat yerli kıtlığı olduğundan dolayı illaki bu tarz adamlar gelecek.

Burada kritik olan bu adamlara bonservis vermemek ve ucuz maaşlara anlaşmak.

Şener, Yusuf, Adem vs. Bu 3 oyuncuya toplam maaş bütçesinden max 1.75 milyon euro harcadıysak ve TL'den anlaştıysak fena değil bence.

Kalite sıfır ama işte zaten az buçuk kaliteli yerliye en az 5-10 milyon arası bonservis istiyor kulüpleri.

Gelmelerini hiç istemem ama illaki bu tarz transferler olacak. Yapacak bir şey yok.

Altyapı vs demeyin zaten Fatih Hoca'da bu çocuklara fırsat vermiyorsa vardır bir bildiği. Onlarda daha çok çalışıp formayı hak edecekler.
iyi hos da kalite sifir olan oyuncular ama yedek de oturacak, ozaman gene dar bir kadro ile bütün sezonu oyniyacagiz, ozaman gecen sezondan farki ne olacak? Yerli oyuncu almaya mecburuz kabul ama ilaki bunlari cöplerle doldurmak akil mantik isi degil.

gülen smiley atan berkay git eljif elmas izle bıdığım

Bonservis ve yüksek ücret vermeyelim de başka birşey istemiyorum, öyle olunca elinden çıkarırsın her türlü, yeterki Anadolu'da kazandığının çok üstüne çıkmayalım

şu halil dervişoglu alınabilir ne bileyim kerim frei da olur,o deli manyak sinan kurt bile olur

iyi hos da kalite sifir olan oyuncular ama yedek de oturacak, ozaman gene dar bir kadro ile bütün sezonu oyniyacagiz, ozaman gecen sezondan farki ne olacak? Yerli oyuncu almaya mecburuz kabul ama ilaki bunlari cöplerle doldurmak akil mantik isi degil.

Orada zaten Hoca devreye girecek. Bunları aldıysa mecbur performans alacak.

FFP varken ve ilk 11'de çok elzem yerlere transfer gerekirken yerli yedeklere bonservis parası veremeyiz.

Umut Meraş için bile 2 milyon eurolar konuşuluyor. Piyasa böyleyken yerli topçuya bonservis vermek çok saçma.

Ben onu söylemeye çalışıyorum.

yusufun bursadan 2.8milyon tl alacagi varsa birkere onu zaten bizden cikarir yani maliyetide okadar ucuz olmuyacak anlamina gelir, zaten bu tip oyunculara bonserviz vermeyiz.

bjk khedira ile ilgiliymiş.madem alınabilecek durumu var biz kiralayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt