Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.798
- 130
- 1.173
Adını görünce aklıma geldi diyeyi dedim birara bizde Benhur adında golcü vardı Hakan Şükür stili vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adını görünce aklıma geldi diyeyi dedim birara bizde Benhur adında golcü vardı Hakan Şükür stili vardı.
Hepsini raporladiniz mi? Simdi evdeyimBir kaç arkadaş organize şekilde üzerine oynadı o da sonunda nahoş sözler sarfetti ceza yedi..tahrik edenlere bir yaptırım olmadı pişkin pişkin yazıyorlar hala
O ölü adamın bizle ne işi vargignac haberleri düşerse birkaç güne şaşırmayın![]()
2 transfer dönemiÖzgür Ayten'in cezası ne kadar,kamuoyunu bilgilendirin.
@Yunus Emre bey gignac duyumu getirdi tazeBiri Sercan’a duyum versin, herif titremeye başlamış duyumsuzluktan.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neden sasıralımgignac haberleri düşerse birkaç güne şaşırmayın![]()
Nick name Benhun Kılıç işte.Sanki okumamış gibi ayak yapmayın muhtar.Hepsini raporladiniz mi? Simdi evdeyim
bu sezon 38 maç 24gol 3 asistO ölü adamın bizle ne işi var
5 gun. Cok degil bari. Apo anca o zaman doner zatenÖzgür Ayten'in cezası ne kadar,kamuoyunu bilgilendirin.
Ben yaş olarak dedim rtaş bıktık artık her sene golcü aramaktanbu sezon 38 maç 24gol 3 asist
geçn sezon 46maç 21 gol 9 asist.
yeterice yaşıyor bence
Dedigim gibi yeni geldim birsey gormedim. Yoksa neden sutlandigini sormazdim degil mi AyteniNick name Benhun Kılıç işte.Sanki okumamış gibi ayak yapmayın muhtar.![]()
Bugün okan koç varmıydı akşam ki programda, sırf onun için program tekrarını bekliyorum tam bir üstatasporda ne bos muhabbetler dönüyor yahu baydi valla