Uzun zaman girmedim de foruma neleri tutturdu arkadaş? Bir de transferin hangi aşamasında tutturdu bu isimleri.Yav adam tutturuyodu işte heyacan filan hep vardı ki bana sorarsan az yada çok biliyordu bişeyler...Git konuş cezasını kaldırsınlar.
Uzun zaman girmedim de foruma neleri tutturdu arkadaş? Bir de transferin hangi aşamasında tutturdu bu isimleri.Yav adam tutturuyodu işte heyacan filan hep vardı ki bana sorarsan az yada çok biliyordu bişeyler...Git konuş cezasını kaldırsınlar.
Bende bu düşüncedeyim.farketmez
cezası bitse de gelmez bidaha
Çok boş beleş birisin..ötede oyna bulaşma

Piyasada isimleri yokken daha söylüyorduUzun zaman girmedim de foruma neleri tutturdu arkadaş? Bir de transferin hangi aşamasında tutturdu bu isimleri.
Evet hakkını yemeyelim adamın luyindama marcao ilk ondan çıktıPiyasada isimleri yokken daha söylüyordu
Abi askerlik olayından ötürü bende bu arkadaşın parlama dönemini kaçırdım ama verdiği bilgiler senin paylaştığın uçak rezervasyonları kadar sağlammış.Uzun zaman girmedim de foruma neleri tutturdu arkadaş? Bir de transferin hangi aşamasında tutturdu bu isimleri.
İsimleri çıkmamışken Luyindama ve Yunus AkgünUzun zaman girmedim de foruma neleri tutturdu arkadaş? Bir de transferin hangi aşamasında tutturdu bu isimleri.
Galatasaray asbaşkanı o adam.gibi konuşCok acayip olaylar cok enteresan gelismeler var . Abdurrahim Meksikali erkeklerle otel odasinda basılmış diyorlar .![]()
arkadaslar bu herifi raporlayalim.
Mesela marcao ve lyundama??Piyasada isimleri yokken daha söylüyordu
Sana ne ? Soyledigimde kufur yok hakaret yok canin istiyorsa raporla . Adam gibi konus lafini da sana yediririm .Galatasaray asbaşkanı o adam.gibi konuş
Yav tamam gezersin adamı dün durduk yere illet ettin,kaçtı.Sana hesap mı vereceğim? İstediğim yerde gezerim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.Uzun zaman girmedim de foruma neleri tutturdu arkadaş? Bir de transferin hangi aşamasında tutturdu bu isimleri.
istedigin yerde gezersin tabi kiSana hesap mı vereceğim? İstediğim yerde gezerim.
İlk o söyledi diye hatırlıyorumMesela marcao ve lyundama??
Cok acayip olaylar cok enteresan gelismeler var . Abdurrahim Meksikali erkeklerle otel odasinda basılmış diyorlar .![]()
Kafadan arızalımısın..gerçekten ciddi kişilik bozukluğu var sende..Ayten napıyor, berabersiniz şu an sanırım
Ben uçak paylaşımı yapmadım kardeşim.Abi askerlik olayından ötürü bende bu arkadaşın parlama dönemini kaçırdım ama verdiği bilgiler senin paylaştığın uçak rezervasyonları kadar sağlammış.