Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.025
- 15.743
- 2.108
bu bayanin soyadinda bile hayir yok.Ayrica euronun ne oldugunu bilip bilmediginden de şüpheleyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu bayanin soyadinda bile hayir yok.Ayrica euronun ne oldugunu bilip bilmediginden de şüpheleyim
Yönetim izin vermedi mi ?yonetim izin verirse seve seve paylasırım
Nöbetten sonra da kalırsınız İnş.Uzun aradan sonra hayirli nobetler beyler. Insallah guzel bir donem geciririz.
bu mesaj sakaydı arkadaslar ciddiye almayınız lutfenozgur aytenle az once konustum
cok sinirliydi bir daha gelmeyecekmis foruma
ama agzından bir iki tane duyum alabildim
Duyum ne zaman vereceksin?Ciddi olarak öneride bulunuyorum eğer yönetimden uyarı geldiyse isimleri deşifre etmeyin diye bunu bizle paylaşın ve transfer nobetinde dış basın hariç duyum yasaklansin herkeste kulüp menfaatleri gereği buna saygı duysun. Böyle birşey yoksa da biraz saçma işler oluyor demektir ben hicbisey anlamadim
Aslinda surekli takip etmeye calisiyorum hocam da, cok yazmiyorum.Nöbetten sonra da kalırsınız İnş.
Bro dur len Levent uygun mu neydi onuda diğer leventle karıştırıyorlar bu defa elli defa günlük beni Ayten ile karıştırcaklar uğraşamam zaten yeni ciktim mapustanDuyum ne zaman vereceksin?
profil resmin cok orjinalmis renktas cok aradın mıBro dur len Levent uygun mu neydi onuda diğer leventle karıştırıyorlar bu defa elli defa günlük beni Ayten ile karıştırcaklar uğraşamam zaten yeni ciktim mapustan)
Hocam seni sevsem mi nefret mi etsem bilemedim. O ince çizgideyim. Sanki birşeyler biliyorsun ve aslında takımımız için uğraşıyor gibisin ama bı cozebilsemYav vermeseler daha iyiydi, gelir duyum falan verirdi şimdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değiştircem varsa güzel birşeyler atarmisinprofil resmin cok orjinalmis renktas cok aradın mı
abi istifa mı diyoruz,yeni yönetimde hayri cundu aday gösterelimForum garip bir hal almaya başladı. Daha önce ''Adamına göre muamele'' nin bu denli bokunun çıktığı, moderasyonun bilerek pasif kaldığı bir dönem hatırlamıyorum. Aptalca yapılan sözümona espriler cabası...Gidişat iyi değil @Keramettin TANRIVERDİ
fake hesaplarından çıktın mıkendini sibel can tarafından hayatı kaydırılmış karahan çağtay gibi hissedenler merhaba