Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun en garip 11lerini sectim.1 sezon once 3 forveti yedek bekletip Haso'yu forvete alan Luce ertesi sezon 3 forvetlen maca baslamis.Manyak Rumen

muhim bir cimbom degeridir
en manyak 11i bursadan 5 yedigimiz mactir heralde ne kadar garip herif varsa alayini oynatmisti luche

Yaklasik 6 ay sonra

11f3a2edc75.jpeg

Adam 3 santrafor, 0 ön libero ile çıkmış helal olsun

Abdullah avcinin senelerdir beceremedigi isi yapan adam luceydi iste. Hem de cok daha vasat kadro ile. Ama sevmem kendisini orasi ayri

muhim bir cimbom degeridir
en manyak 11i bursadan 5 yedigimiz mactir heralde ne kadar garip herif varsa alayini oynatmisti luche
O maçta defansif 11 oyuncularından, yanlış bilmiyorsam 8 de 6 sı filan sakat yahut cezalıydı. O şartlarda başka kadro çıkarılamazdı...

guga'yi taraftari baya seviyor yalniz. Yorumlari inceliyorum da 20mden aşağı olmaz, lütfen almayın gibi yorumlar var. Guga yerine Patrick vs bu oyuncuyu alın falan yazmışlar. İş yapar bu topçu

guga'yi taraftari baya seviyor yalniz. Yorumlari inceliyorum da 20mden aşağı olmaz, lütfen almayın gibi yorumlar var. Guga yerine Patrick vs bu oyuncuyu alın falan yazmışlar. İş yapar bu topçu
izlediniz mi acaba kagan bey?

Burasi sadece haberler uzerinden yorumlarin oldugu bir yer degil burasi nobet

Eger sadece soylentileri konusmak istiyorsan kayda deger olanlarla ilgili basliklar aciliyor, burada sohbet ve spekulasyonlar da var.

Rahatsiz oldugun durum bunlar disinda bir konu mu?
Tam aksine; moderasyondan onay alarak bildiklerini (Spekülasyonları) paylaşan iki kişiye yapılan hunharca ve maalesef organize saldırıyı üzülerek izledim, önceki mesajlarımda değinmiştim. Konuyu yeterince takip etmediğin anlaşılıyor. Ha, duyumlara çok itibar eden biri de değilimdir, okur geçerim, bunu da belirtmiştim...

Tam aksine; moderasyondan onay alarak bildiklerini (Spekülasyonları) paylaşan iki kişiye yapılan hunharca ve maalesef organize saldırıyı üzülerek izledim, önceki mesajlarımda değinmiştim. Konuyu yeterince takip etmediğin anlaşılıyor. Ha, duyumlara çok itibar eden biri de değilimdir, okur geçerim, bunu da belirtmiştim...
bu saatte yeteri kadar ortamı germediniz mı bu anlamsız sorgularınızla. çabanızın adı galatasaray degilde farklı hazlar olduğunu düşünüyorum. lütfen kendinizi utandırmayın

acıkcası forumda duyum verenlere zerre inanmadım.ama duyumlar tutmadıgında verilen tepkilere duyum verenler için ve forumdakilerin hayal kırıklıgı için üzüldüğümden,duyum verilmesinden yana değilim.ve duyumculara yapılan darbe girişimini desteklemesem de,duyum zararlarına oldugu için onlardan yana degilim

O 2 kisi milletle dalga geciyor, mesajlara dogrudan cevap vermiyor bile, iyi bir amaclari olsa bildiklerini olabildigince erken ve net sekilde anlatip yorumlari okurlar, onlar milletin sinirlerini bozuyor ve aldiklari tepkinin de cogunu hakediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt