- 2 Temmuz 2011
- 132.696
- 55.608
- 5.338
guga ve o genc kalecide gelse ya,su yabancı sınırının ırzına geçeler,14 yabancı nedir ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilyali olan kaleci mi Sergiguga ve o genc kalecide gelse ya,su yabancı sınırının ırzına geçeler,14 yabancı nedir ya
O durumda gerekeni yapacak merci, kendilerine izin veren moderasyondur Bu dediğimin nesini anlamadıysan?. Yoksa dün olduğu gibi biri işgüzarca ve sözümona kahramanlık taslar, asar keser; birileri yancılığına soyunur, birileri 30 İQ seviyesinde espriler patlatır...Çok hoşuna gitmiş anlaşılan; ben tiksindim...O 2 kisi milletle dalga geciyor, mesajlara dogrudan cevap vermiyor bile, iyi bir amaclari olsa bildiklerini olabildigince erken ve net sekilde anlatip yorumlari okurlar, onlar milletin sinirlerini bozuyor ve aldiklari tepkinin de cogunu hakediyorlar.
evet babyBrezilyali olan kaleci mi Sergi
Cok sambaci bas agritmaz mi cetecilik faaliyetleri vs.
Hocam vs belhanda yapabilir misiniz. vs--->ft olacak ya yakinda bakalım biNEDEN EVER BANEGA'YI ÇOK İSTİYORUZ?
Geçen sezon Sevilla'da 32 maçta 55 kilit pas attı. (Badou ve Fernando'nun toplamı 40)
74 kez top çaldı. (Badou: 60, Fernando: 36)
60 kez adam geçti. (Badou ve Fernando'nun toplamı 44)
️7 gol
️6 asist https://t.co/yqsDzlWH3t
denk gelirsem Twitterda atayim hocam onun disinda whoscored dan bakabilirsinizHocam vs belhanda yapabilir misiniz. vs--->ft olacak ya yakinda bakalım bi
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Mobayl fondayim hodjam simdi vaktim de yokdenk gelirsem Twitterda atayim hocam onun disinda whoscored dan bakabilirsiniz
Sana da gsdash. İsmin geciyordu sanırım yoktun bi sürediriyi sabahlar
evet,cancım : )Sana da gsdash. İsmin geciyordu sanırım yoktun bi süredir
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Soylediklerin kisisel yorumlarindan ibaret ben kural disi bir post goremedim eger varsa raporlarsin moderatorler ilgilenir.O durumda gerekeni yapacak merci, kendilerine izin veren moderasyondur Bu dediğimin nesini anlamadıysan?. Yoksa dün olduğu gibi biri işgüzarca ve sözümona kahramanlık taslar, asar keser; birileri yancılığına soyunur, birileri 30 İQ seviyesinde espriler patlatır...Çok hoşuna gitmiş anlaşılan; ben tiksindim...
Bir daha ceza alıp fake hesapla kayıt dener veya üye olmaya çalışırsan seni ihraç ederim.@Aydın Aslan verdiğin red faceini vasfi ile musap yesin abi
Futbolcular karın kası yapmak zorunda değil bırakın artık şu seksi erkek merakını
Vücut geliştiriciler var o kadar gidin bakıp tatmin olun.Marcao nun performansı kötüyse o zaman konuşur sorun göbek yüzünden dersiniz.
Kulübün doktoru diyetisyeni kondisyoneri var bilmiyor bizim gscli üyeler biliyor anasını satayım
Yalnız kas yapmak farklı fit olmak farklı. Ben bile kendime bakmaya çalışıyorsan göbeğimin sporcu olmamama rağmen durumu iyi ise bu adamda hiç bir şekilde olamaz. Konu bu kadar net. Burada kendisine kötü topçu diyen de yok.Futbolcular karın kası yapmak zorunda değil bırakın artık şu seksi erkek merakını
Vücut geliştiriciler var o kadar gidin bakıp tatmin olun.Marcao nun performansı kötüyse o zaman konuşur sorun göbek yüzünden dersiniz.
Kulübün doktoru diyetisyeni kondisyoneri var bilmiyor bizim gscli üyeler biliyor anasını satayım