Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guga ve o genc kalecide gelse ya,su yabancı sınırının ırzına geçeler,14 yabancı nedir ya

O 2 kisi milletle dalga geciyor, mesajlara dogrudan cevap vermiyor bile, iyi bir amaclari olsa bildiklerini olabildigince erken ve net sekilde anlatip yorumlari okurlar, onlar milletin sinirlerini bozuyor ve aldiklari tepkinin de cogunu hakediyorlar.
O durumda gerekeni yapacak merci, kendilerine izin veren moderasyondur Bu dediğimin nesini anlamadıysan?. Yoksa dün olduğu gibi biri işgüzarca ve sözümona kahramanlık taslar, asar keser; birileri yancılığına soyunur, birileri 30 İQ seviyesinde espriler patlatır...Çok hoşuna gitmiş anlaşılan; ben tiksindim...

NEDEN EVER BANEGA'YI ÇOK İSTİYORUZ?

Geçen sezon Sevilla'da 32 maçta 55 kilit pas attı. (Badou ve Fernando'nun toplamı 40)

74 kez top çaldı. (Badou: 60, Fernando: 36)

60 kez adam geçti. (Badou ve Fernando'nun toplamı 44)

️7 gol
️6 asist https://t.co/yqsDzlWH3t
Hocam vs belhanda yapabilir misiniz. vs--->ft olacak ya yakinda bakalım bi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

O durumda gerekeni yapacak merci, kendilerine izin veren moderasyondur Bu dediğimin nesini anlamadıysan?. Yoksa dün olduğu gibi biri işgüzarca ve sözümona kahramanlık taslar, asar keser; birileri yancılığına soyunur, birileri 30 İQ seviyesinde espriler patlatır...Çok hoşuna gitmiş anlaşılan; ben tiksindim...
Soylediklerin kisisel yorumlarindan ibaret ben kural disi bir post goremedim eger varsa raporlarsin moderatorler ilgilenir.

Bu arada "?." nedir? Ozel bir anlami mi var?

Fernando ve Mariano kesinlikle ve kesinlikle satılmalı, gelecek sezon Nagatomo serbest kalsın sorun değil sağ bek Guga sol bek Süleyman Luş yaparız efsane olur

Marcao baya göbek yapmış tatilde , sezon bitmeden göbeklenmişti ciddili sıkıntı.

Futbolcular karın kası yapmak zorunda değil bırakın artık şu seksi erkek merakını

Vücut geliştiriciler var o kadar gidin bakıp tatmin olun.Marcao nun performansı kötüyse o zaman konuşur sorun göbek yüzünden dersiniz.

Kulübün doktoru diyetisyeni kondisyoneri var bilmiyor bizim gscli üyeler biliyor anasını satayım

Futbolcular karın kası yapmak zorunda değil bırakın artık şu seksi erkek merakını

Vücut geliştiriciler var o kadar gidin bakıp tatmin olun.Marcao nun performansı kötüyse o zaman konuşur sorun göbek yüzünden dersiniz.

Kulübün doktoru diyetisyeni kondisyoneri var bilmiyor bizim gscli üyeler biliyor anasını satayım

ya bu adamın geldiği haftalardaki performans ve sakatlık sonrası performansını izleyin. adam düşmüş , fiziken türkiyeye gelen topçular bu süreçe uğruyor, ayrıca usluba dikkat edelim şevkimiz kırılmasın.

Yalnız kas yapmak farklı fit olmak farklı. Ben bile kendime bakmaya çalışıyorsan göbeğimin sporcu olmamama rağmen durumu iyi ise bu adamda hiç bir şekilde olamaz. Konu bu kadar net. Burada kendisine kötü topçu diyen de yok.

Ben forumda kimsenin eşcinsel olduğunu da düşünüyorum. (varsa alınmasın kötü anlamda kullanmıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt