Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes kalsın ya.. o adamı arasak bulamayız.. keşke onun forvet ortasaha versiyonunu da bulsak
Guga transferi olursa ve denildiği gibi iyi ise hem Mariano hemde linnesi satışı olmalı.

Şener alındıysa yedeği olur. Linnesi bende beğeniyorum ama doğru kadro mühendislik bunu gerektirir. Duygusalığa yer olmamalı bu tür işlerde bence.

Danimarkadan oyuncu almak artık eskisi kadar kolay değil. Çok iyi oyuncu 2 Skov da ama bize olmaz bu saatten sonra. Sırbistan pazarına bi yönelsek ne topçular var orada

Geçen biri koymuştu buraya kendi basınına konuşmuş teklifimizi reddettiğini söylemiş
Guga transferi olursa ve denildiği gibi iyi ise hem Mariano hemde linnesi satışı olmalı.

Şener alındıysa yedeği olur. Linnesi bende beğeniyorum ama doğru kadro mühendislik bunu gerektirir. Duygusalığa yer olmamalı bu tür işlerde bence.
Hiç zannetmiyorum Linnes'in satılacağını

Tmm muslera kalsın sıkıntı yok kaleci olayı fırsat olunca bi şekilde hallolur
Ancak takım gençleşmeli ya da bizim gençleri yabancı sınırlaması nedeniyle takıma yavaş yavaş monte edilmesi lazım
gökay güney - atalay - yunus - celil - ali yavuz
Biz de bi de sunday alimi vardı noldu o arkadaşa ?

Ben de pek beğenmedim , Douglas’a temposuz defansı zayıf diyorlardı Douglas da Linneste bu adamdan kat ve kat üstün. Scouting aşığı tayfa tüm takım 20 yaşında olsun istiyor stile bakmadan Brezilya Ligindeki herkesi dahil etmeye çalışıyor takıma.
Büyük scout olarak 1.5dklık video ile hükmü vermişsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt