Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G. Amerikalı, özellikle de Brezilya ve Arjantinli genç futbolcuların transferinde dikkatli olmak gerekiyor. İsmini bir şekilde Futbol Dünyasına lanse ettikleri oyuncuların her biri ayrı 'cevher', ayrı 'wonderkid'...Yakın geçmişte sayısız örneğinde gördük ki % 80 i şişirilmiş balondan ibaret. Gerçekten kaliteli olanlarını o ülkelerle organik bağı bulunan Portekiz-İspanya-İtalya kulüpleri daha profesyonel olacak yaşa gelmeden ciddi bedellerle çekip alıyorlar zaten. Yabancı sınırı ve mali durum itibariyle, öyle 6-7 milyon bonservis bedellerini gözü karartıp gömmenin sırası değil...

O zaman bende kadro yapayım bari, can sıkıntısına birebir
MUSLERA

MARIANO-LUYINDAMA-MARCAO-NAGA

FERNANDO-BANEGA-BELHANDA

FEG-HERNANDEZ-BABEL
________Fernando___Banega
______________________________Belhanda
Feghouli
___________ST ______Babel

Diye olur maç içinde.
Bir nevi a 442

Asla.

Mantik cercevesinden dolayi bunu diyorum. Bugun babel aciklarsan bugunku rakamlara girecek. 1 temmuzdan sonra gelecek senenin.

O yuzden, duyumculuk degil mecburi boyle yapmaliyiz.
Bu 1 Temmuz olayi bizim FFP icin gecerli degil farkli kuluplerin anlasmalarinda gecerli diye biliyorum ama yaniliyor olabilirim

Chicharito'yu epeydir izlemedim ancak Chicharito denince oyun stili olarak savunma arkasına ya da çapraz koşu yapan hareketli oyuncu yapısı aklıma geliyor. Real Madrid'de fantastik goller attığını hatırlıyorum. Hırslı, kazanmak isteyen, fırsatçı golcü. Orta sahada Fernando'nun yanına Banega gibi pasör biri gelecekse Onyekuru, Chicharito takımda değer kazanır. Babel, Diagne, Feghouli, Belhanda gibi stabil, topsuz koşuda ağır oyuncularla set hücumundan başka alternatif olmaz. Onyekuru ve Chicharito hücum stilinde alternatif yaratmak demek. Fernando'nun Onyekuru'ya attırdığı golleri hatırlıyorum, Banega da ara pas konusunda ölümcül paslar atan bir oyuncu. İleride hareketli hücum oyuncuları çok ekmeğini yerler bu oyuncuların.
Ellerine sağlık bu güzel taktiksel yorum icin. Chicharito yu öyle bir tanıttın ki, emin olmayan bir yönetici görse, 1 saat içinde bitirir transferi.

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

FERNANDO

BELHANDA - BANEGA

FEGHOULI - BABEL - ARDA

arda-bjk-21507_501.jpg

Kolorov falan için ağlayanlar mı var? Clichy için ağlayanlar da vardı... Belki ben de o zamanlar ama bir başarısını görmedik çok şükür. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt