- 24 Mayıs 2009
- 17.277
- 20.249
- 2.643
Bize gelsin isterdim amma fiziği zayıf, Almanyada iş yaparDiaby, Volland, Bellerabi, Bailey, Paulinho,Havertz.Ne bu hücumcu fetişi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gelsin isterdim amma fiziği zayıf, Almanyada iş yaparDiaby, Volland, Bellerabi, Bailey, Paulinho,Havertz.Ne bu hücumcu fetişi ya
Son 3 sezonda ligde 19 golü var ve bence en önemli kısım beleş olması, Yani karaktersiz falan neysede bu transferi kadro açısından düşündüğümüzde nesi mantıksız. Altyapıdan koyulacak adam olsa zaten koymakta tereddüt etmeyecek bir adam var başımızda , 2-3 sakatlık cezada böyle acayip durumlara düştük geçen sene koyacak adam bulamadık bence mantıklı bu hamle.Adem mi gol atacak sen ademi en son ne zaman izledin kasimpasadaki adem degil zaten oyle olsa malatya birakmaz anadolunun les klubu gonderiyor sen aliyorsun onun atacagi golun ben taaa ......... koy altyapidan birini ucuncu forvet olsun
hangi adem?
hangi adem?
Valla adem oynayacagina her mac 10 kisi oynarim net boyle 10 kurusluk adamlara o kutsal formayi layik goren apo mu fatih hocami bilmem ama parasini cebinden odesinSon 3 sezonda ligde 19 golü var ve bence en önemli kısım beleş olması, Yani karaktersiz falan neysede bu transferi kadro açısından düşündüğümüzde nesi mantıksız. Altyapıdan koyulacak adam olsa zaten koymakta tereddüt etmeyecek bir adam var başımızda , 2-3 sakatlık cezada böyle acayip durumlara düştük geçen sene koyacak adam bulamadık bence mantıklı bu hamle.
Yaw Adem Büyük gelecek as forvetimiz olacak sanki, 2 yabancı forvetin arkasında kupada bazen ligde süre alıp rotasyon sağlayacak. Jimmy-Şener-Adem falan bedava el rahatlatan yerliler, Hiç ihtiyacımız yok demeyin bu sezon kulubemizde Ömer,Muğdat,Ahmet Çalık gibiler fink attı.