Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sener
Adem Buyuk
Yusuf Erdogan
Vedat Muriqi

Yazik... Luyindama ve Marcao transferleri umutlandirmisti ama hoca ve ekibi hatalardan ders cikarmamis. Vedat haric bu oyuncularin kendi takimlarina faydasi yok. Isik Kaan, Mutlu Aksu Dogan ve Ali Yavuz'u a takima dahil etmek varken gereksiz yerli oyunculari transfer etmeye devam.

menajerlerin kıskacındaki altyapı oyuncuları için eller ovuşturuluyordur şimdi. yeni merih vakaları bize hayırlı olsun. kimse kusura bakmasın önüme bu adamlar gelse ben de kaçmanın yollarını ararım

herkes musterih olsun
soyleyebileceklerim sadece bu kadar
49268

Yusuf iyi oyuncu ama psikolojisi kaldırmaz büyük takımı o yüzden gelmese iyi olur.

Geldi mi kulübe topçuları? KAP beklemekte fayda var bence.

Jimmy durmaz anlaşılır bir transfer ama adem nedir arkadaş karakteride bozuk bizim maçlarda hep çirkeflik peşindeydi adamları malatya bursa serbest bırakıyor koskoca galatasaray alıyor bunlara vereceğin parayı altyapıdaki oyunculara ver onları yetiştirenlere ver o çocukların eğitimlerine gelişimlerine ver onları teşvik et adem büyük ne alaka ya her yıl bir öncekinden ders alırız diye umuyorum ama her yıl geriye gidiyoruz yine kamplar boşa gidecek son dakika panik transferleri onlarda taraftarın gazıyla 2 liralık adamlara 10 vermeler yada futbol çağının sonuna gelmiş topçular almalar Nezaman profosyonelleşiriz diye düşünüyorum sanırım profosyoneller tarafından yönetilmedikçe dolmuşçular, inşaatçılar, turizmcilerle olacak iş değil yazık yemin ederim

Veli Yiğit de Aytaç Kara diyor.Bütün gazeteciler ağızbirliği yaptılar herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt