Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
KANDIRILDIKKKKK!!!Fake hesap musap. Sen nasil geldin bu oyuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KANDIRILDIKKKKK!!!Fake hesap musap. Sen nasil geldin bu oyuna
Eee bunu coktan dedim ben. Hatta sana nedenini soyleyim: Bir kere haric iletisime gecmedik hic. Kaynak birinci el.Gökhan töre olmuyor. Sebebini yarın açıklayacağım - Süleyman rodop
Harbiden ben nasil yedim bunuFake hesap musap. Sen nasil geldin bu oyuna
Ilk defa müjdeli haber verdi gwat
O hesabın orijinalini dahi bilmiyorum ki...Fake cikti. Bu sefer biz yedil
demişsindir rdas görmedimEee bunu coktan dedim ben. Hatta sana nedenini soyleyim: Bir kere haric iletisime gecmedik hic. Kaynak birinci el.
Levent abiye guveniyorum ama bu cok uzun surdu. Modeste + Alan ornekleri var maalesefO hesabın orijinalini dahi bilmiyorum ki...
O Tweet'den bağımsız olarak ben Banega'nin geleceğini hissediyorum.
Yararlı olur olmaz bilemem ama.
Bi arkadas Menajer sirketinde calisiyor. Bunlarlada İletisim halinde. Kaynak en buyuk yerden de bundan dolayi dedimdemişsindir rdas görmedim![]()
O bu seneki kadroyla alakalı.Ekip iyi olabilir ama maddiyati bahene edip sacma sapan transfer de gelebilir.sampiyon olman icin defansin iyi olmak zorunda. Marcao ile luyi gelmeseydi 3. Olurduk
anladim reis gördüklerimi paylaşıyorum bende pek burda ki yazıları takip edemiyorum, tartışma çıkıyor veya birbirlerini trollüyor millet o yüzden gözümden kaçmıştır. Yok mu başka duyum sendenBi arkadas Menajer sirketinde calisiyor. Bunlarlada İletisim halinde. Kaynak en buyuk yerden de bundan dolayi dedim![]()