Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao’yu 15 çok az 1/3’ü nerde ise. En az 45 milyon Marcao. Futbol nerde ise hayatımız olmuş. Ben belki 20 senedir futbolla iç içeyim. İyi kötü de oynadım. Abartmıyorum Marcao’yu 15 milyona satan net gerizekalıdır. Avrupa kupaların da bi oynasın. Sezon başında bizimle beraber bi olsun. Sonra bakarız. Ki kimsede almasa futbolu bırakana kadar bizimle oynasın Muslera gibi.

socar türkiyede dışarıdan ne alıyoruz diye reklam yapmış ben böyle ironi görmedim

Ekip iyi olabilir ama maddiyati bahene edip sacma sapan transfer de gelebilir.sampiyon olman icin defansin iyi olmak zorunda. Marcao ile luyi gelmeseydi 3. Olurduk
O bu seneki kadroyla alakalı.
Tabi ki en değerli topçularimiz Marcao ve Luyindama, ve onlar olmasaydı 3. olurduk.
Ama orta sahamız ve bilakis forvetimiz iyi olsaydı marcao ve Luyindama olmasaydı da yine şampiyon olurduk bence. Hatta Nisan'da olurduk.
2012de kköyde kupa kaldıran, derbi rekortmeni takımın stoper rotasyonu 33luk ujfa yanına servet-gokhan zan-semih idi.
Ama orta sahada Melo forvette elmander-baros vardı :)))

Marcao- Luyindama ikilisi bizi şampiyon yapmıştır.
"17 haftada toplamda 21 gol yiyen ve kalesinde maç başına 1,23 gol gören sarı-kırmızılılar, savunma hattını yenilemesinin ardından ise aradan geçen 14 haftada sadece 8 gol yedi! Sarı-kırmızılılar ayrıca maç başına yediği gol sayısını 0,5'e çekti."

"Bu sezon Süper Lig'de maç başına en fazla ikili mücadele kazanan savunma oyuncuları: Marcao - 8 Christian Luyindama - 7,5 Uyum." -Opta

Adem büyük yusuf erdoğan çöpleriyle upraşacağımıza

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi arkadas Menajer sirketinde calisiyor. Bunlarlada İletisim halinde. Kaynak en buyuk yerden de bundan dolayi dedim :)
anladim reis gördüklerimi paylaşıyorum bende pek burda ki yazıları takip edemiyorum, tartışma çıkıyor veya birbirlerini trollüyor millet o yüzden gözümden kaçmıştır. Yok mu başka duyum senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt