Aspor un şuan pazar akşamına kadar futboldan önemli başka işleri güçleri var itibar etmeyiniz.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor un şuan pazar akşamına kadar futboldan önemli başka işleri güçleri var itibar etmeyiniz.
baslayın diyen yok iyi ademle mutluluklarali naciye de güvenmeyeceğiz artık demek ki.kaldınız benim yabancı basından tasıyacagım haberlere.yeniden başlayalım mı
Cityden ayrilmadan onceki sezon stoperde oynamisti fena degildiUlan Kolarov ne zaman sol stoper oynamış da bu işi çok iyi yapar diyorsunuz. Ne boş adamlarsınız lan
gel de seni görek önce forumdaemre kardeş,çıtır tavuk topu alırız,bi daha böyle haber paylasmazsın belkiAdem Büyük yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek. Muhtemelen yalanlayanların henüz haberi yok fakat imza töreninde birlikte oluruz
Emre kaplan
Kendi postunda celisiyorsun bence.Marcao’yu 15 çok az 1/3’ü nerde ise. En az 45 milyon Marcao. Futbol nerde ise hayatımız olmuş. Ben belki 20 senedir futbolla iç içeyim. İyi kötü de oynadım. Abartmıyorum Marcao’yu 15 milyona satan net gerizekalıdır. Avrupa kupaların da bi oynasın. Sezon başında bizimle beraber bi olsun. Sonra bakarız. Ki kimsede almasa futbolu bırakana kadar bizimle oynasın Muslera gibi.
Kaç sene oldu rtaş üstüne üstelik yaşlandı daha da yavaşladı. Yanında bir de serdar ve sadık futbol fakiri olduğunu düşünCityden ayrilmadan onceki sezon stoperde oynamisti fena degildi
Marcaoyu 15 e sattik diyelim sonra 50 milyon da para harcariz iyi stoper bulmak icin. Ulan elif elmas kazmasina 15 veriyorlar. Marcaoyu neden satalim o paraya ?
Kolarovun son durumunu bilmiyorum lakin transferi halinde cok kaliteli topcu olmasina ragmen fenerbahceyi maddi acidan batirma ihtimali yuksekKaç sene oldu rtaş üstüne üstelik yaşlandı daha da yavaşladı. Yanında bir de serdar ve sadık futbol fakiri olduğunu düşün